Hieronder tref je een overzicht aan met de beste van onze werkvormen weergegeven per categorie. Per werkvorm zijn er natuurlijk weer diverse varianten beschikbaar. En we hebben er dus nog meer. 

Zit er niet bij wat je zoekt? Of wil je een eigen werkvorm ontwikkelen? We denken graag met je mee om samen tot het beste programma of tot de beste activiteit te komen.

Ja, denk met me mee!

Teambuilding met inhoud

Groepsactiviteiten waarbij de groep als geheel leert van een gezamenlijke ervaring. Er zijn vele verschillende teambuilding programma’s, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.

Outdoor training

Voor het zichtbaar en bespreekbaar maken van gedrag zijn outdoor trainingen ideaal. Outdoor trainingen zijn doelgerichte en krachtige trainingen in de buitenlucht die je ‘raken’. Waar je overigens niet sportief voor hoeft te zijn.

Teamontwikkeling

Onze teamontwikkelingsprogramma’s bieden de mogelijkheid om met uiteenlopende thema’s binnen teams aan de slag te gaan. Ter voorbereiding op een programma willen we graag je team leren kennen, horen wat er speelt en inventariseren we wat de verwachtingen zijn.

Serious games

Tijdens deze grootschalige games krijg je met je hele afdeling of organisatie een spiegel voorgehouden van wat jullie samenwerking, communicatie en leiderschap kenmerkt. Ideaal als kick-off van een verandertraject om bewustwording te vergroten of met elkaar kernwaarden te laden.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze werkvormen lenen zich uitstekend voor persoonlijke ontwikkeling. Aan de slag met jouw eigen leervragen en thema’s. Of het nu gaat om leiderschap of persoonlijk leiderschap. Je wordt uitgedaagd om middels reflectie en actie een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling.

Online werkvormen

Jarenlang vonden teamontwikkeling, teambuilding en leiderschapsontwikkeling voornamelijk plaats middels fysieke bijeenkomsten. Nu online samenwerken, leiding geven en werken op afstand niet meer weg te denken is, krijgt ook het leren en ontwikkelen van jou en je team een nieuwe vorm. Vaker online of hybride.

Overige werkvormen

En dan hebben we nog zoveel andere werkvormen… Zoek je iets en vind je het hier niet terug? Bel ons. We zijn specialist in het ontwikkelen van passende werkvormen. En gaan met plezier aan de slag om op maat iets voor jou te ontwikkelen.

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona