Hieronder tref je een overzicht aan van het beste van onze werkvormen (inderdaad, we hebben nog veel meer…). Per werkvorm zijn er natuurlijk weer diverse varianten beschikbaar. Zit er niet bij wat je zoekt? Of wil je een eigen werkvorm ontwikkelen? We denken graag met je mee om samen tot het beste programma of tot de beste activiteit te komen.

Leerzame teambuilding

Teambuilding is voor ons allereerst een doelstelling en daarna een activiteit. Leerzame teambuilding noemen we dat dus. Groepsactiviteiten waarbij de groep als geheel leert van een gezamenlijke ervaring. Er zijn vele verschillende teambuilding programma’s, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.

Outdoor training

Al sinds 1991 houden we ons bezig met outdoor trainingen. Niet zo vreemd dus dat we als dé outdoortraining-specialist van Nederland worden beschouwd. Onze outdoortrainingen zijn géén vrijblijvende of recreatieve programma’s. Het zijn doelgerichte en verdiepende trainingen in de buitenlucht, waar je overigens niet persé heel fit voor hoeft te zijn.

Teamontwikkeling

Je team willen ontwikkelen hoeft niet te betekenen dat er iets mis is met je team. “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”, is een quote die we daar vaak bij gebruiken. Thema’s bij teamontwikkeling zijn voor elk team weer anders, denk bijvoorbeeld aan de vertrouwen, aanspreken, besluitvorming, onderlinge communicatie, gebruik van elkaars talenten, zelfsturing, et cetera.

Management games

Management games kunnen, in weerwil van de naam, door iedereen worden uitgevoerd. Deze businessgames of bedrijfssimulaties zijn breed opgezette groepsactiviteiten die het gedrag op het gebied van onder meer samenwerken, leiderschap, communicatie, etcetera blootleggen en collectief bespreekbaar maken.

Persoonlijke ontwikkeling

Veel van onze werkvormen zijn bedoeld voor teams, afdelingen of grotere organisaties, maar we hebben ook programma’s en activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling.

Overige werkvormen

En dan hebben we nog de categorie overige. Sluiten de hiervoor genoemde type werkvormen niet aan, dan staat hier misschien wel iets tussen… Zo niet. Bel en we denken met plezier mee.

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen