Investeer in je team én heb een leuke dag!

Teambuilding is voor ons allereerst een doelstelling en daarna een activiteit. Leerzame teambuilding noemen we dat. Groepsactiviteiten waarbij de groep als geheel leert van een gezamenlijke ervaring. We organiseren verschillende programma’s, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden. Ben jij op zoek naar een goede invulling van een bedrijfsuitje of teamdag? Dan zijn onze programma’s zeker wat voor jou! Dit is een kans om te investeren in je team én een leuke dag te hebben.

Bij het samenstellen van een teambuilding activiteit bepalen we samen wat er bereikt moet worden. Natuurlijk kijken we ook naar de ideale balans tussen leuk en leerzaam. Mocht je wens zijn om vooral ‘gewoon leuk te teambuilden’ dan ben je bij ons waarschijnlijk aan het verkeerde adres. Samen karten, bowlen, abseilen, bonbons maken of steengrillen kunnen nuttige vormen van teambuilding zijn, maar je leert er niet echt iets van. Wij zetten wel actieve teambuilding in, die als leuk en leerzaam wordt ervaren. We bepalen samen het doel en kijken waar het team versterkt kan worden.

Doelstellingen

We zorgen altijd dat de werkvorm die we samen kiezen, past bij de doelen die jullie willen behalen. Zo kun je teambuilding inzetten om de communicatie en samenwerking tussen jou en je collega’s te verbeteren. Maar denk ook aan thema’s als leiderschap, besluitvorming of het afdelingsbelang versus organisatiebelang. Ieder team is uniek. Dit is de reden dat we graag met jou in gesprek gaan over de doelstelling en passende teambuilding activiteit.

Teambuilding op locatie

Outing Holland kent een groot aantal mooie locaties waar de teambuilding activiteiten plaats kunnen vinden. Deze locaties bieden prettige ruimte voor onze werkvormen die vaak nogal afwijken van wat men in de dagelijkse praktijk gewend is. Door heel Nederland zijn deze locaties gevestigd, maar ook in het buitenland zijn we bekend met mooie locaties. Trainen zonder grenzen noemen we dat! Wil je graag een teambuildingsprogramma op een eigen locatie laten plaatsvinden? Neem dan even contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

In- en Outdoor teambuilding!

Onze activiteiten vinden zowel binnen als buiten plaats. Vaak is het een combinatie van de twee. Zelfs de outdoor trainingen starten en eindigen meestal binnen. Wees gerust: je hoeft niet persé heel fit te zijn voor onze teambuilding activiteiten. Dit wordt vaak gedacht, zodra we het hebben over outdoor activiteiten.

Voor grote en kleine organisaties

Of je team nu bestaat uit 8 mensen of uit 400: Outing Holland verzorgt graag een teambuilding activiteit die aansluit bij jullie team. We hebben een enorme hoeveelheid materiaal die ons in staat stelt om ook groepen van een paar honderd mensen tegelijk te faciliteren. We staan te springen om met jullie team aan de slag te gaan! Bekijk eens voor welke organisaties we eerder aan de slag gingen.

Teambuilding activiteiten

Wij hebben een groot aantal teambuilding activiteiten ontwikkeld, die stuk voor stuk in het teken staan van een bepaald thema. Een greep uit deze werkvormen is hieronder weergegeven.

Ben je nu benieuwd geworden welke werkvorm bij jouw team past? Bel dan even! Onze ervaren trainers kunnen je goed adviseren wat voor jouw team geschikt is.

Op basis van de door jou gekozen kenmerken: lijken de volgende werkvormen te passen. De vraag is of deze selectie ook daadwerkelijk past bij waar je naar op zoek bent. Graag kijken we samen met jou wat het beste voor jullie werkt! Neem contact op of start een chatgesprek.

Eigenschappen

Avontuurlijk
Creatief
Spannend
Actief
inspirerend
Leerzaam
Origineel

Thema's

Communicatie
Samenwerking
Veranderen reorganiseren
Kennismaken
Motivatie
Nieuw team
Besluitvorming
Vertrouwen
Luisteren
Projectmanagement
Conflicten

Groepsgrootte

Tot 15 deelnemers
15 tot 80 deelnemers
Meer dan 80 deelnemers

Locaties

Buiten
In het buitenland
Binnen
Buiten en binnen
Op de eigen werkplek

Tijdsduur

Dagdeel
Hele dag
Meerdaags
1 à 2 uur

....

Ervaring leert
Klantwaardering
Meer weten?
Instemming
Contact