Outing Holland in een notendop

Doelgericht en actiegericht

Confronterend en kritisch

Betrouwbaar

Jarenlange ervaring (sinds 1991)

Creatief, enthousiast en prikkelend

Specialist in ervaringsleren

Breed aanbod werkvormen

Van één dagdeel tot een jarenlang traject

Missie

Outing Holland ondersteunt haar opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten die mensen en organisaties letterlijk en figuurlijk in beweging brengen en houden. Wij streven er naar om leren en ontwikkelen óók leuk te laten zijn zonder dat deelnemers het gevoel krijgen “spelletjes te spelen”. Onze ervaringsgerichte aanpak staat te allen tijde in dienst van de doelen die bereikt dienen te worden.

Hoe het begon

Outing Holland, opgericht in 1991 door Remko Sietsma, is groot geworden in outdoortrainingen. In de beginjaren ontwikkelden we een specifieke methodiek van buitentrainen die zich vooral kenmerkt door de inzet van doelgerichte, kortcyclische, niet-fysieke, eenvoudige, krachtige opdrachten. Daardoor onderscheidden onze trainingen zich al snel van survival-achtige activiteiten in de Ardennen die in die tijd zo populair waren.

Allround bureau

IGroepsfoto_OHnmiddels is deze trainingsmethodiek niet meer weg te denken in het aanbod van ervaringsgerichte werkvormen. In de loop der jaren groeide en diversificeerde het aantal werkvormen tot ons huidige programma-aanbod.

Vandaag de dag zijn we een allround trainingsbureau, werkzaam in binnen en buitenland. Met een kernteam van vaste medewerkers en een netwerk van tientallen trainers, adviseurs, instructeurs, begeleiders en ondersteunend personeel is onze span of control zo groot als nodig is. Dat stelt ons in staat om in meerdere landen tegelijk actief te zijn, met heel grote groepen te werken en een dienstverleningspakket aan te bieden dat loopt vanaf een interventie van twee uur tot en met meerjarige opleidingsprogramma’s.

Wist je dat…

Logo_Holland_INcompany groot

…we ook een zusje hebben? Ons zusje heet Holland INcompany.

Logo Winnaar Gouden Giraffe 2017

…we winnaar zijn van een Gouden Giraffe 2017 in de categorie Interne Events!

Logo_CRKBO

…onze dienstverlening is geregistreerd bij het CRKBO, waardoor wij in bepaalde gevallen vrij van BTW kunnen factureren.

 

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen