Wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met jouw en onze persoonlijke gegevens. Daarom hebben wij een privacyverklaring opgesteld om je te informeren over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

Doel

De Holland Trainingsgroep verwerkt je gegevens om je zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bepaalde gegevens bewaren we omdat we:

  1. Contact met je willen onderhouden
  2. Nu eenmaal wat administratieve handelingen moeten doen (o.a. facturatie)
  3. Onze dienstverlening steeds weer wat beter willen maken
  4. Volgens de wet zo af en toe gegevens moeten bewaren
  5. Je gezondheid en je veiligheid niet in gevaar willen brengen

Hoe gaan we met je persoonsgegevens om?

  1. Je persoonsgegevens beschermen we op een manier die bij ons en bij jou past
  2. Je hoeft nooit meer gegevens op te geven dan nodig
  3. Je kunt zelf jouw persoonsgegevens inzien, wijzigen en verwijderen
  4. Je persoonsgegevens bewaren we niet langer dan nodig

Over welke gegevens hebben we het eigenlijk?

We onderscheiden twee soorten gegevens: “persoonsgegevens” en “gebruiksgegevens”.

  • Persoonsgegevens – Hieronder verstaan we: jouw naam, adresgegevens,
    e-mailadres, telefoonnummer, organisatie en functie. We vragen niet altijd al deze gegevens op, alleen wat nodig is voor een actie of bijeenkomst. We vragen nooit naar bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens zoals: BSN-nummer, ras, godsdienst, etc. Uitzondering hierop is de vraag naar blessures of gezondheidsklachten als je deelneemt aan één van onze actieve werkvormen. Dit omdat wij veel waarde hechten aan je persoonlijke veiligheid.
  • Gebruiksgegevens – Ook wij werken met cookies als je bij ons op de website komt. Het helpt ons om onze website te optimaliseren en de bezoekers sneller te laten vinden wat ze zoeken.

Waar blijven je persoonlijke gegevens?

  • De informatie die je op onze web omgeving (https://outingholland.nl , https://hollandincompany.nl of https://hollandtrainingsgroep.nl) met ons deelt, wordt via een SSL certificaat versleuteld verstuurd. Wel zo veilig.
  • Op onze websites maken we gebruik van Google-Analytics-cookies. Hiervoor hebben we een bewerkersovereenkomst met Google gesloten. Je IP-adres wordt geanonimiseerd, ‘gegevens delen’ is uitgezet en we maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met Google Analytics-cookies.
  • Voorafgaand aan onze bijeenkomsten met deelnemers ontvangen we graag een deelnemerslijst met jouw naam erop. De deelnemerslijst wordt in Excel of Word opgemaakt ten behoeve van de reisverzekering die we – als extra service – voor je afsluiten en staat veilig opgeslagen.
  • Voor het ontvangen van onze nieuwsbrief vragen we je eerst om toestemming. Als je ‘ja’ zegt dan wordt alleen je e-mailadres opgeslagen bij Mailchimp.
  • Voor het onderhouden van contact en het verbeteren van onze dienstverlening hebben ook wij een CRM-systeem. Het systeem wordt alléén door ons beheerd.
  • Voor administratieve handelingen en wettelijke verplichtingen delen we gegevens met de IT-leverancier/-beheerder van onze websites en degene die onze e-mail en administratiesystemen verzorgen. Per leverancier/beheerder hebben we een aparte verwerkersovereenkomst gesloten.
  • Voorafgaand aan een bijeenkomst zetten we wel eens een online test in, denk hierbij aan een Belbin-test, TeamQ-test, Sociomapping, Bolton&Bolton, etc. Met de partijen die deze tests leveren hebben we een verwerkersovereenkomst gesloten. Je privacy wordt dus ook daar goed bewaakt.
  • We bewaren je persoonsgegevens in onze systemen niet langer dan nodig. Als jij hier meer over wilt weten, geef een seintje dan lichten we dat graag toe.

Hoe blijven we scherp op privacy?

Iedereen die voor ons (Outing Holland of Holland INcompany) werkt heeft kennis genomen van hoe belangrijk wij bij Holland Trainingsgroep privacy vinden. Ook deze privacyverklaring is bij onze collega’s bekend.

Wat als er toch iets misgaat?

Zal je zien, heb je alles goed geregeld en dan gaat er -onverhoopt- iets mis. Stel dat dat gebeurt dan:

  1. Dichten we z.s.m. een eventueel datalek
  2. Informeren we betrokkenen en de Autoriteit Persoonsgegevens
  3. Analyseren we het probleem en zorgen we voor een oplossing zodat dit in de toekomst niet meer kan voorkomen
  4. Sturen we een bloemetje of een flesje wijn naar hen die zich gedupeerd voelen

Vragen of opmerkingen

Als je meer informatie wilt over privacy of persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@outingholland.nl of bel ons gerust; 030-296 24 56.

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen