Nieuwsgierig naar het team?

Remko Sietsma

Remko Sietsma

Ervaringsdeskundige / Veranderaar / Ondernemer
Na jaren ervaring kan ik zeggen expert te zijn in het bedenken, ontwikkelen en inzetten van ervaringsgerichte werkvormen, voor leer- en ontwikkelprogramma’s. Mijn credo? Alles is winst!
Meer over Remko Sietsma >>
Thomas de Vries

Thomas de Vries

Werkvormenspecialist / Verbinder / Vermaker / Ondernemer
Ik ben expert in het combineren van ervaringsgericht leren met actieve werkvormen. Kenmerkend daarin is mijn vermogen om de juiste bril op te zetten, om een bepaalde theorie of vraag om te zetten naar een leuke en leerzame ervaring.
Meer over Thomas de Vries >>
Sabine Mastwijk

Sabine Mastwijk

Verbinder / Ervaringsdeskundige / Ruimte-bieder
Na ruim 12 jaar werkervaring, merk ik dat ik sterk ben in het creëren van veiligheid in een groep en het bieden van ruimte voor hetgeen wat gezegd moet worden.
Meer over Sabine Mastwijk >>
Timo Wilke

Timo Wilke

Ontwikkelaar / Luisteraar / Verbinder
Mijn expertise ligt in de kunst om, op een veilige en zorgvuldige wijze, het ontwikkelproces te faciliteren, waardoor ervaringen met elkaar gedeeld worden.
Meer over Timo Wilke >>
Yolanda Sloot

Yolanda Sloot

Organisator / Duizendpoot / (Mee)denker
Als projectcoördinator bij verschillende organisaties heb ik ervaring opgedaan in plannen en organiseren.
Meer over Yolanda Sloot >>
Bart van Dijck

Bart van Dijck

Facilitair medewerker / Instructeur
Bart is onze facilitaire medewerker en zorgt ervoor dat alle benodigde apparatuur steeds weer werkt. Voor de afwisseling gaat Bart ook vaak op pad als instructeur.
Meer over Bart van Dijck >>
Jeroen Frerichs

Jeroen Frerichs

Trainer / Procesbegeleider / Coach
Jeroen is actief op het snijvlak van mens en organisatie in profit en non-profit organisaties. In zijn werk wordt hij geïnspireerd door ‘het raamwerk’ van het denken van de deelnemers te openen.
Meer over Jeroen Frerichs >>
Guido van de Wiel

Guido van de Wiel

Trainer / Procesbegeleider / Coach
Guido is organisatiepsycholoog, managementtrainer en schrijver van managementboeken. Hij voelt zich het meeste thuis op het kruispunt van deze verschillende rollen.
Meer over Guido van de Wiel >>
Nieuw logo Mensen in Bedrijf

Mensen in bedrijf

Procesbegeleiders / Consultants / Coaches
Wij werken ook veel en graag samen met procesbegeleiders, teamconsultants en teamcoaches van onze partner: Mensen in Bedrijf.
Meer over Mensen in bedrijf >>
Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen