Lara KoopenLara Koopen
Outdoor trainer / Enthousiasteling

Mail Lara
LinkedIn

Er is niets zo aanstekelijk als enthousiasme. Door eerlijk en enthousiast te zijn over vallen en opstaan wil ik anderen uitnodigen om zich ook kwetsbaar open te stellen.

Ervaring leert?

Als student werkte ik als instructeur bij Outing Holland, de mooiste bijbaan die ik me kon wensen! Toen ik na het behalen van mijn masterdiploma kon overstappen naar het trainersteam om hier te leren van de aanwezige ervaring was dat een kans die ik niet kon laten schieten. Vanuit deze positie ben ik aan het groeien in de rol van trainer/procesbegeleider.

Expertise

Mijn enthousiasme maakt dat mensen makkelijk aanhaken bij mij. Niet alleen werkt dit enthousiasme aanstekelijk, het heeft ook een ontwapenende werking en maakt dat ik zware vragen op een luchtige manier kan stellen.

Ik en mijn werk

Dat ik deel mag uitmaken van het leerproces van mensen en teams is een ontzettend geschenk. Het zien van de groei die er ontstaat in een training is een proces dat iedere keer weer verrast. Tel daar het feit bij op dat geen enkele dag hetzelfde is en je hebt voor mij de ideale baan!

Eigen-aardigheden

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk. Ik durf te verrassen met vragen of opmerkingen op persoonlijk gebied die niet altijd even duidelijk aan de oppervlakte liggen, maar wel van belang zijn. Zelfs in een ruimte met enkel vreemden maak ik makkelijk persoonlijk contact. Zo ga ik tijdens een persoonlijk gesprek al snel de diepte in, zelfs met een onbekende.

Passies

Dat ik terecht ben gekomen bij een organisatie gespecialiseerd in outdoor trainingen is voor niemand een verrassing. Mijn vrije tijd breng ik zo veel mogelijk buiten door, of dat nou wandelend, hardlopend, fietsend of op een andere manier is, zolang ik maar kan genieten van al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Als ik dit ook nog eens mag combineren met lekker eten en goed gezelschap is mijn humeur niet kapot te krijgen!

Eigen-wijsheid

Niet helemaal eigen, maar van Pippi Langkous: Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Door soms simpelweg te erkennen dat je iets niet weet, maar wel de stap te wagen leer je jezelf het beste kennen.

 

Terug naar teamoverzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona