Gat in de lucht springen

Actief in de nieuwe werkelijkheid

Nieuwsupdate juli 2020 – Actief in de nieuwe werkelijkheid. Met nieuws over; Hier krijgen we energie van!l, Re-connect your teams! & Online als offline niet kan

Read More
We mogen weer naar buiten koeien

We mogen weer naar buiten!

Nieuwsupdate mei 2020 – met nieuws over; Buiten is beter dan binnen, Nieuwe thema’s = nieuwe werkvormen, Ervaringsleren in een 1,5 meter samenleving en Waarom buiten veiliger is dan binnen.

Read More
Reflexie

Reflexie in coronatijd

Reflexie in coronatijd, een artikel over ons reflex en reflecteren in tijden van corona. We bereiden ons voor op de coroNA-tijd.

Read More

Met aandacht vergaderen? – 6 TIPS

Een effectieve vergadering lijkt een steeds grotere uitdaging te worden. Afleiding ligt op de loer: of dat nu de telefoon is of het boodschappenlijstje voor vanavond. Met deze 6 tips zorg je ervoor dat iedereen met alle aandacht bij de vergadering is!

Read More
Winnaars Gouden Giraffe Interne Events 2017

“And the winner is…. Outing Holland!”

Op vrijdag 2 februari 2018 heeft Outing Holland de Gouden Giraffe 2017 in de categorie Interne Events gewonnen! We namen de prijs in ontvangst voor the C&A Future Challenge die we in het voorjaar van 2017 ontwikkelden – in co-creatie met Marc van Laere producties – samen met C&A Nederland.

Read More

Kolb ervaringsdag (geannuleerd)

Écht duurzaam leren kan alleen door alle fasen van Kolb’s cyclus te doorlopen. Dit is dan ook de basis én kracht van ervaringsleren. Op 12 december leggen wij hier graag meer over uit!

Read More
Deelnemers dag van de teamontwikkeling 2017

Kaartverkoop Dag van de Teamontwikkeling 2019 gestart!

Het is zover, de 3e editie van de Dag van de Teamontwikkeling komt eraan! Op 31 januari 2019 bieden we een dag vol leuke en leerzame workshops gericht op het thema Polariteiten in teams. Tijdens diverse workshops rond de tegenstellingen in teams, ervaar je de kracht van de uitersten.

Read More
Zandbak letters van hout

De zandbak leeg, het hoofd vol

September 2018 – Inmiddels tikken de regendruppels weer tegen de ramen en koesteren we de rijke oogst opgedaan tijdens Zomerfestival Beleef de Zandbak eind augustus. Tijdens deze vierde editie stond leren, ontdekken, experimenteren en ontmoeten wederom centraal bij één van de vele workshops, de activiteiten in de buitenlucht en de kampvuren.

Read More
zakje honey highway bloemenzaad

Spring’s in the air!

Het is lente! En terwijl we ervan genieten dat we weer vaker buiten met teams leren en ervaren, is het ook de hoogste tijd om in actie te komen voor de bijen! De inheemse wilde bijen en de Nederlandse honingbijen worden namelijk met uitsterven bedreigd. En omdat wij mensen afhankelijk zijn van bijen voor ons voedsel is het tijd voor actie!

Read More
Man wijst vooruit naar vuurwerk

Aannames en voornemens

Aan het einde van het jaar is voor velen gebruikelijk terug te blikken en vooruit te kijken. Wat waren successen en wat zijn leermomenten geweest? Welke doelen zijn er voor 2018? Ongetwijfeld zijn er ook mooie en goede voornemens. Of je nu terug- of vooruit kijkt, bedenk even door welke bril je kijkt.

Read More
Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona