Opladen in een hangmat

Opladen voor het naseizoen

De zomervakantie is, zoals bij vele organisaties, bij ons een moment om op te laden en ons klaar te maken voor het najaar. Een najaar waarbij we veel teams zullen gaan helpen om te re-connecten.

Read More
Online teambijeenkomst

Online en hybride ervaringsleren

Update maart 2021 – Online en hybride ervaringsleren, zo ziet dat eruit! – Met nieuws over; Trainers online ontzorgen? Zo doen we dat!, Hiermee maak je ook online interactie bespreekbaar! en ONLIVE werken: de combinatie van off- en online

Read More
Herfstbladeren in beweging

Allesbehalve Stilzitten

Nieuwsupdate november 2020 – Allesbehalve stilzitten. Met nieuws over; Hoe het bij ons is, Leiderschap in ziekenhuizen en Locatie gezocht?

Read More
Gat in de lucht springen

Actief in de nieuwe werkelijkheid

Nieuwsupdate juli 2020 – Actief in de nieuwe werkelijkheid. Met nieuws over; Hier krijgen we energie van!l, Re-connect your teams! & Online als offline niet kan

Read More
We mogen weer naar buiten koeien

We mogen weer naar buiten!

Nieuwsupdate mei 2020 – met nieuws over; Buiten is beter dan binnen, Nieuwe thema’s = nieuwe werkvormen, Ervaringsleren in een 1,5 meter samenleving en Waarom buiten veiliger is dan binnen.

Read More
Reflexie

Reflexie in coronatijd

Reflexie in coronatijd, een artikel over ons reflex en reflecteren in tijden van corona. We bereiden ons voor op de coroNA-tijd.

Read More

Met aandacht vergaderen? – 6 TIPS

Een effectieve vergadering lijkt een steeds grotere uitdaging te worden. Afleiding ligt op de loer: of dat nu de telefoon is of het boodschappenlijstje voor vanavond. Met deze 6 tips zorg je ervoor dat iedereen met alle aandacht bij de vergadering is!

Read More
Winnaars Gouden Giraffe Interne Events 2017

“And the winner is…. Outing Holland!”

Op vrijdag 2 februari 2018 heeft Outing Holland de Gouden Giraffe 2017 in de categorie Interne Events gewonnen! We namen de prijs in ontvangst voor the C&A Future Challenge die we in het voorjaar van 2017 ontwikkelden – in co-creatie met Marc van Laere producties – samen met C&A Nederland.

Read More

Kolb ervaringsdag (geannuleerd)

Écht duurzaam leren kan alleen door alle fasen van Kolb’s cyclus te doorlopen. Dit is dan ook de basis én kracht van ervaringsleren. Op 12 december leggen wij hier graag meer over uit!

Read More
Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona