Veel opdrachtgevers komen bij ons omdat ze een concreet, ervaringsgericht programma of werkvorm zoeken. Soms is het nog niet helemaal duidelijk wat nu het exacte probleem is, laat staan wat de oplossing of aanpak zou moeten zijn. Voor deze complexere ontwikkelvraagstukken, voor coaching of voor advies hebben we een ‘zusje’; Holland INcompany.

Professioneel plezier

Holland INcompany helpt organisaties en individuen hun werk leuker en daarmee beter te maken; Professioneel plezier noemen ze dat. Een club bevlogen professionals met allerlei verschillende achtergronden en expertises en één ding gemeen: de vaste overtuiging dat leuker werken, beter werkt.

Leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken

Holland INcompany pakt leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken aan op een manier die aanspreekt én aansteekt. Het zijn meedenkers (als het kan), en soms ook tegensprekers (als het moet) die vooral niet houden van eenrichtingsprogramma’s maar geloven in co-creatie met opdrachtgevers

Diverse thema’s

Het vergroten van het professionele plezier in organisaties doet Holland INcompany onder andere op thema’s als veranderen, ontwikkelen, leiderschap,samenwerking, vitaliteit en communicatie. Organisatieontwikkelvragen zijn bij de collega’s – ook – in ‘ervaren handen’. Een bezoekje aan de levendige website is overigens méér dan de moeite waard.

 

Logo Holland INcompany

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona