Veel klanten komen bij ons omdat ze een concreet, ervaringsgericht programma of werkvorm zoeken. Soms is het nog niet helemaal duidelijk wat nu het exacte probleem is, laat staan wat de oplossing of aanpak zou moeten zijn. Voor deze wat complexere ontwikkelvraagstukken, coaching en advies hebben we een ‘zusje’; Holland INcompany.

Professioneel plezier

Holland INcompany helpt organisaties en individuen hun werk leuker en daarmee beter te maken; Professioneel plezier. Een club bevlogen professionals met allerlei verschillende achtergronden en expertises en één ding gemeen: de vaste overtuiging dat leuker werken beter werkt.

Leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken

Holland INcompany pakt leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken aan op een manier die aanspreekt én aansteekt. Het zijn meedenkers (als het kan), en soms ook tegensprekers (als het moet) die vooral niet houden van eenrichtingsprogramma’s.

Diverse thema’s

Het verbeteren van het professionele plezier in organisaties doet Holland INcompany onder andere op thema’s als veranderen, ontwikkelen, leiderschap,samenwerking, vitaliteit en communicatie. Organisatieontwikkelvragen zijn bij de collega’s – ook – in ‘ervaren handen’. Een bezoekje aan de levendige website is overigens méér dan de moeite waard.

Holland INcompany logo voor coaching en advies

Populaire werkvormen