Om iets te leren kun je een boek lezen, een instructiefilmpje bekijken, kijken hoe een ander het doet, etc. Wij voegen actie toe aan leren. We zetten mensen – letterlijk – in beweging met onze werkvormen, omdat zelf doen, ervaren, volgens ons de beste leermethode is. Zo maken we leren leuk én effectief.

Hieronder staan de categorieën van onze ervaringsgerichte, actieve werkvormen.

Teambuilding met inhoud

Groepsactiviteiten waarbij de groep als geheel leert van een gezamenlijke ervaring. Er zijn vele verschillende teambuilding programma’s, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.
Lees verder

Outdoor training

Voor het zichtbaar en bespreekbaar maken van gedrag zijn outdoor trainingen ideaal. Outdoor trainingen zijn doelgerichte en krachtige trainingen in de buitenlucht die je ‘raken’. Waar je overigens niet sportief voor hoeft te zijn.
Lees verder

Teamontwikkeling

Onze teamontwikkelingsprogramma’s bieden de mogelijkheid om met uiteenlopende thema’s binnen teams aan de slag te gaan. Ter voorbereiding op een programma willen we graag je team leren kennen, horen wat er speelt en inventariseren we wat de verwachtingen zijn.
Lees verder

Serious games

Tijdens deze grootschalige games krijg je met je hele afdeling of organisatie een spiegel voorgehouden van wat jullie samenwerking, communicatie en leiderschap kenmerkt. Ideaal als kick-off van een verandertraject om bewustwording te vergroten of met elkaar kernwaarden te laden.
Lees verder

Persoonlijke ontwikkeling

Onze werkvormen lenen zich uitstekend voor persoonlijke ontwikkeling. Aan de slag met jouw eigen leervragen en thema’s. Of het nu gaat om leiderschap of persoonlijk leiderschap. Je wordt uitgedaagd om middels reflectie en actie een volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling.
Lees verder

Online werkvormen

Jarenlang vonden teamontwikkeling, teambuilding en leiderschapsontwikkeling voornamelijk plaats middels fysieke bijeenkomsten. Nu online samenwerken, leiding geven en werken op afstand niet meer weg te denken is, krijgt ook het leren en ontwikkelen van jou en je team een nieuwe vorm. Vaker online of hybride.
Lees verder

Overige werkvormen

En dan hebben we nog zoveel andere werkvormen… Zoek je iets en vind je het hier niet terug? Bel ons. We zijn specialist in het ontwikkelen van passende werkvormen. En gaan met plezier aan de slag om op maat iets voor jou te ontwikkelen.
Lees verder

Zit er niet bij wat je zoekt? We denken graag mee om dát te ontwikkelen waar jij naar op zoek bent!

Contact us

Ervaring leert
Klantwaardering
Meer weten?
Contact