Om iets te leren kun je een boek lezen, een instructiefilmpje bekijken, kijken hoe een ander het doet, etc. Wij voegen actie toe aan leren. We zetten mensen – letterlijk – in beweging met onze werkvormen, omdat zelf doen, ervaren, volgens ons de beste leermethode is. Zo maken we leren leuk én effectief.

Hieronder staan de categorieën van onze ervaringsgerichte, actieve werkvormen.

Leerzame teambuilding

Teambuilding is voor ons allereerst een doelstelling en daarna een activiteit. Leerzame teambuilding noemen we dat dus. Groepsactiviteiten waarbij de groep als geheel leert van een gezamenlijke ervaring. Er zijn vele verschillende teambuilding programma’s, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.
Lees verder

Outdoor training

Al sinds 1991 houden we ons bezig met outdoor trainingen. Niet zo vreemd dus dat we als dé outdoortraining-specialist van Nederland worden beschouwd. Onze outdoortrainingen zijn géén vrijblijvende of recreatieve programma’s. Het zijn doelgerichte en verdiepende trainingen in de buitenlucht, waar je overigens niet persé heel fit voor hoeft te zijn.
Lees verder

Teamontwikkeling

Je team willen ontwikkelen hoeft niet te betekenen dat er iets mis is met je team. “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”, is een quote die we daar vaak bij gebruiken. Thema’s bij teamontwikkeling zijn voor elk team weer anders, denk bijvoorbeeld aan de vertrouwen, aanspreken, besluitvorming, onderlinge communicatie, gebruik van elkaars talenten, zelfsturing, et cetera.
Lees verder

Management games

Management games kunnen, in weerwil van de naam, door iedereen worden uitgevoerd. Deze businessgames of bedrijfssimulaties zijn breed opgezette groepsactiviteiten die het gedrag op het gebied van onder meer samenwerken, leiderschap, communicatie, etcetera blootleggen en collectief bespreekbaar maken.
Lees verder

Persoonlijke ontwikkeling

Veel van onze werkvormen zijn bedoeld voor teams, afdelingen of grotere organisaties, maar we hebben ook programma’s en activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling.
Lees verder

Overige werkvormen

En dan hebben we nog de categorie overige. Sluiten de hiervoor genoemde type werkvormen niet aan, dan staat hier misschien wel iets tussen… Zo niet. Bel en we denken met plezier mee.
Lees verder

Zit er niet bij wat je zoekt? We denken graag mee om dát te ontwikkelen waar jij naar op zoek bent!

Neem contact op

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen