Je team willen ontwikkelen hoeft niet te betekenen dat er iets mis is met je team. “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden”, is een quote die we daar vaak bij gebruiken. Thema’s bij teamontwikkeling zijn voor elk team weer anders, denk bijvoorbeeld aan de samenwerking, onderlinge communicatie, persoonlijke effectiviteit, veranderen of leiderschap.

Wil jij de samenwerking of communicatie binnen je team verbeteren of staat je team voor een verandering en wil je hier samen mee aan de slag? Is er een conflict binnen je team dat jullie samen willen oplossen? Hoe kan jouw team nog beter worden?

Onze teamontwikkelingsprogramma’s bieden de mogelijkheid om met uiteenlopende thema’s binnen teams aan de slag te gaan. Ter voorbereiding op een programma willen we graag je team leren kennen, horen wat er speelt en inventariseren we wat de verwachtingen zijn. Vervolgens gaan we in een dag, middag of meerdere dagen met je team aan de slag.
Door actief aan de slag te gaan en regelmatig te reflecteren doet je team een hoop nieuwe ervaring op die direct toepasbaar is op de werkvloer.

Ben je benieuwd hoe we jouw team verder kunnen helpen? Wil je bouwen aan je team? Bel of mail ons!

Ja, ik wil meer weten over teamontwikkeling

Mogelijke werkvormen

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen