Looking back, going forward!

Eigenaardige sport eigenlijk, roeien. Je zit met je rug naar de richting die je op wil. Met de blik op hetgeen achter je ligt, moet je hard werken om sneller bij de finish te zijn dan de concurrenten… Laat dat nu dé metafoor zijn waar wij warm van worden. Immers, hier liggen waardevolle paralellen met de dagelijkse werksituaties in organisaties en teams.

In nauwe samenwerking met onze ‘buren’; de Utrechtse roeivereniging ORCA hebben we een krachtige werkvorm ontwikkeld waarbij roeien als werkvorm centraal staat. Een ervaringsgerichte activiteit die zichtbaar en voelbaar maakt hoe een perfecte samenwerking werkt en… wat daar zoal voor nodig is. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld; voorbereiding, training, afstemming, rol- en taakverdeling met de juiste man (M/V) op de juiste plaats, sturing en bijsturing, lerend vermogen, et cetera.

Hoe ziet de werkvorm eruit?

Ons roeiprogramma vindt natuurlijk op het water plaats. Maar we starten en eindigen aan de wal. Deelnemers ervaren tijdens dit programma alle elementen van het roeien. Van het werken op ergometers tot het daadwerkelijk roeien van een wedstrijd. Er wordt – afhankelijk van het niveau – geroeid in verschillende boottypes, van beginnende, stabiele C4+ tot razendsnelle gestuurde 8+. Zelf het roeien in sloepen behoort tot de mogelijkheden. We zorgen voor materiaal en ervaren roeicoaches. Onze trainers ondersteunen.

Elk roeiprogramma is maatwerk waarbij ‘looking back, going forward’ voor ons het uitgangspunt is. Welke kant wil jouw team op? Roeien is groeien!

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona