Voor wie werken we?

Als je al sinds 1991 actief bent, is het een koud kunstje om deze pagina helemaal vol te zetten met allerlei logo’s en namen van huidige opdrachtgevers en andere organisaties voor wie we hebben gewerkt. Maar je bent zo goed als je laatste opdracht zeggen we altijd. Daarom tref je hier recente cases van klanten aan, die een aardig beeld geven van wat we zoal doen, en voor wie. Meer weten over een klantcasus, neem gerust contact op.

Logo A.S.Watson

A.S. Watson

Voor Young Talents van AS Watson ontworpen we korte outdooropdrachten voor elke deelnemer. Deze opdrachten hielpen de deelnemers om hun eigen leerdoelen aan te scherpen.
Meer over A.S. Watson >>

Logo Boskalis

Boskalis

Voor Boskalis verzorgen wij een variëteit aan werkvormen, onder andere als onderdeel van een groot internationaal leadership development programma, dat in verschillende landen plaatsvindt.
Meer over Boskalis >>

Logo klant C&A

C&A

In nauwe samenwerking met C&A Nederland ontwikkelden wij een grootschalig ontwikkelprogramma waarbij alle medewerkers gevraagd werd om met hun beste idee voor de toekomst te komen. We ontvingen er een Gouden Giraf voor als beste event van Nederland in 2017!
Meer over C&A >>

Logo COA

COA

Outing Holland is mantelpartner bij COA op het gebied van teamcoaching. Dat betekent dat ze met allerlei soorten teamontwikkelingsvraagstukken bij ons kunnen komen, waarna wij voor hen een trainingsprogramma samenstellen.
Meer over COA >>

Logo Capgemini

Capgemini

Het is mooi om te ervaren dat, na al die jaren, iedereen zich nog helder voor de geest kan halen wat het effect van een training was. Nadat we ooit voor een team van Capgemini een teamtraining gedaan hebben, zoeken deze consultants ons regelmatig op om een training te verzorgen voor hun klanten, waarbij ervarend leren centraal staat.
Meer over Capgemini >>

Logo De Baak

De Baak

In het programma Leren Leiden van De Baak, leren de deelnemers, cognitief en ervaringsgericht, wat leidinggeven is en hoe ze sturing kunnen geven aan hun succes als leidinggevende. In nauwe samenwerking met De Baak, verzorgen wij het ervaringsgerichte deel van het programma.
Meer over De Baak >>

Logo EPO

European Patent Office

Het werken met drones is een actieve werkvorm die serious teambuilding een nieuwe dimensie geeft. Technisch vernuft waarbij ervarend leren voor iedereen geldt. Zelfs voor ons. Zo vroeg het European Patent Office (EPO) ons een teambuilding te verzorgen, waarbij het effectief communiceren op afstand, in meerdere talen, centraal stond
Meer over European Patent Office >>

Logo D

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Gemeente 's-Hertogenbosch is ervan overtuigd dat organisatieontwikkeling vooral persoonlijke ontwikkeling betekent. Wij ontwikkelden een programma van een jaar voor alle ruim 2000 medewerkers.
Meer over Gemeente ‘s-Hertogenbosch >>

Logo Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Of we een (inter-)actieve 24-uurs konden ontwikkelen op het kruispunt van leuk en leerzaam waarbij ruim 70 professionals van twee Directies elkaar écht beter konden leren kennen? Tuurlijk kunnen we dat!
Meer over Rijkswaterstaat >>

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen