Voor wie werken we?

Als je al sinds 1991 actief bent, is het een koud kunstje om deze pagina helemaal vol te zetten met allerlei logo’s en namen van huidige opdrachtgevers en andere organisaties voor wie we hebben gewerkt. Maar je bent zo goed als je laatste project. Daarom tref je hier alleen recente cases van klanten aan, die een aardig beeld geven van wat we zoal doen, en voor wie.

Logo A.S.Watson

A.S. Watson

Voor Young Talents van AS Watson ontworpen we korte outdooropdrachten voor elke deelnemer. Deze opdrachten hielpen de deelnemers om hun eigen leerdoelen aan te scherpen.
Meer over A.S. Watson >>

Logo Boskalis

Boskalis

Voor Boskalis verzorgen wij een variëteit aan werkvormen, onder andere als onderdeel van een groot internationaal leadership development programma, dat in verschillende landen plaatsvindt.
Meer over Boskalis >>

Logo COA

COA

Outing Holland is mantelpartner bij COA op het gebied van teamcoaching. Dat betekent dat ze met allerlei soorten teamontwikkelingsvraagstukken bij ons kunnen komen, waarna wij voor hen een trainingsprogramma samenstellen.
Meer over COA >>

Logo Capgemini

Capgemini

Het is mooi om te ervaren dat, na al die jaren, iedereen zich nog helder voor de geest kan halen wat het effect van een training was. Nadat we ooit voor een team van Capgemini een teamtraining gedaan hebben, zoeken deze consultants ons regelmatig op om een training te verzorgen voor hun klanten, waarbij ervarend leren centraal staat.
Meer over Capgemini >>

Logo De Baak

De Baak

In het programma Leren Leiden van De Baak, leren de deelnemers, cognitief en ervaringsgericht, wat leidinggeven is en hoe ze sturing kunnen geven aan hun succes als leidinggevende. In nauwe samenwerking met De Baak, verzorgen wij het ervaringsgerichte deel van het programma.
Meer over De Baak >>

Logo Dimence

Dimence

Welke impact kan veranderen hebben op het denken, doen en voelen van professionals? Zorginstelling Dimence wilde haar medewerkers dit laten ervaren, in het kader van een leergang over organisatieontwikkeling.
Meer over Dimence >>

Logo EPO

European Patent Office

Het werken met drones is een actieve werkvorm die serious teambuilding een nieuwe dimensie geeft. Technisch vernuft waarbij ervarend leren voor iedereen geldt. Zelfs voor ons. Zo vroeg het European Patent Office (EPO) ons een teambuilding te verzorgen, waarbij het effectief communiceren op afstand, in meerdere talen, centraal stond
Meer over European Patent Office >>

Logo Capgemini

FrieslandCampina

FrieslandCampina kwam bij ons met de vraag of wij een bijdrage konden leveren aan hun Leadership Days. Meerdere keren per jaar komt de top 100 van leidinggevenden van de Cheese, Butter & Milkpowder business group bij elkaar, om aandacht te besteden aan het waarmaken van de gestelde leiderschap ambities
Meer over FrieslandCampina >>

Logo Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam

Gemeente Rotterdam had de wens om haar 7000 medewerkers bewust te maken van wat het nieuwe werken van hen zou vragen. Samen met YNNO hebben wij een module ontworpen om teams met elkaar in gesprek te laten gaan over resultaat gericht werken, kennis en informatie delen, tijd- en plaats onafhankelijk werken en samenwerken.
Meer over Gemeente Rotterdam >>

Logo SBI Formaat

SBI Formaat

Vanuit FNV Formaat en SBI kwam de vraag of wij een training konden ontwerpen om meer rendement uit ervaringsleren te halen. Al ben je jaren trainer, het werken met actieve werkvormen en ervaringsleren vraagt een specifieke aanpak om leuke opdrachten ook waardevolle input te laten zijn voor leerzame trainingen. De training kreeg de titel “Maximaal leereffect”.
Meer over SBI Formaat >>

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen