Voor wie werken we?

Als je al sinds 1991 actief bent, is het een koud kunstje om deze pagina helemaal vol te zetten met allerlei logo’s en namen van huidige opdrachtgevers en andere organisaties voor wie we hebben gewerkt. Maar je bent zo goed als je laatste opdracht zeggen we altijd. Daarom tref je hier recente cases van klanten aan, die een aardig beeld geven van wat we zoal doen, en voor wie.

Meer weten over een klantcasus, neem gerust contact op.

A.S. Watson Group

A.S. Watson

Voor het Young Talents Program van A.S. Watson verzorgen we het 2-daagse outdoor programma met korte outdooropdrachten voor elke deelnemer. De opdrachten helpen de deelnemers hun eigen leerdoelen aan te scherpen.
Meer over A.S. Watson >>

Logo Boskalis

Boskalis

Voor Boskalis verzorgen wij een variëteit aan werkvormen, onder andere als onderdeel van een groot internationaal leadership development programma, dat in verschillende landen plaatsvindt.
Meer over Boskalis >>

Logo C&A

C&A

In nauwe samenwerking met C&A Nederland ontwikkelden wij een grootschalig ontwikkelprogramma waarbij alle medewerkers gevraagd werd om met hun beste idee voor de toekomst te komen. We ontvingen er een Gouden Giraf voor als beste event van Nederland in 2017!
Meer over C&A >>

Logo COA

COA

Outing Holland is mantelpartner bij COA op het gebied van teamcoaching. Dat betekent dat ze met allerlei soorten teamontwikkelingsvraagstukken bij ons kunnen komen, waarna wij voor hen een trainingsprogramma samenstellen.
Meer over COA >>

Logo de Baak

De Baak

In het programma Leren Leiden van De Baak, leren de deelnemers, cognitief en ervaringsgericht, wat leidinggeven is en hoe ze sturing kunnen geven aan hun succes als leidinggevende. In nauwe samenwerking met De Baak, verzorgen wij het ervaringsgerichte deel van het programma.
Meer over De Baak >>

Logo EPO

European Patent Office

Met behulp van de werkvorm Do's & Drones verzorgden we voor het European Patent Office (EPO) teambuilding, waarbij het effectief communiceren op afstand, in meerdere talen, centraal stond.
Meer over European Patent Office >>

Logo s-Hertogenbosch

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Gemeente 's-Hertogenbosch is ervan overtuigd dat organisatieontwikkeling vooral persoonlijke ontwikkeling betekent. Wij ontwikkelden een programma van een jaar voor alle ruim 2000 medewerkers.
Meer over Gemeente ‘s-Hertogenbosch >>

Logo Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Voor Rijkswaterstaat hebben we inmiddels diverse programma's verzorgd. Lees hier over de (inter-)actieve 24-uurs waarbij ruim 70 professionals van twee Directies elkaar écht beter konden leren kennen.
Meer over Rijkswaterstaat >>

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona