Met wie werken we zoal samen?

Als marktleider op het gebied van ervaringsleren en outdoor trainen en specialist in het werken met grote groepen worden we ook vaak benaderd door collega-trainers, -bureaus, locaties of evenementenbureaus om (delen van) hun programma’s te verzorgen. Om hen bij te staan met ideeën, met werkvormen, met mensen en/ of met materiaal, of om hun trainers of adviseurs te trainen.

Hieronder enkele partners met wie we al lang samenwerken:

Logo De Baak

De Baak

We doen veel voor en met De Baak. Dat komt omdat ze net als wij innovatief zijn, solide en creatief, maar ook speels als het kan. Net als bij ons mag er bij De Baak zo af en toe ook gelachen worden...
Meer over De Baak >>

Logo Experientia Curacao

Experientia Curaçao

Hoewel we graag en regelmatig over de vaderlandse grenzen werken, is er één grens waar we heel graag overheen gaan; de grens van Curaçao...
Meer over Experientia Curaçao >>

Logo GITP

GITP

GITP is een van de oudere adviesbureaus van ons land en wordt veel gevraagd op het gebied van HRD. Wij verzorgen voor GITP outdoortrainingen, op het gebied van leiderschap en samenwerken, die vaak onderdeel zijn van langer lopende programma’s.
Meer over GITP >>

Logo Holland INcompany

Holland INcompany

Holland INcompany pakt leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken aan op een manier die aanspreekt én aansteekt. Het zijn meedenkers (als het kan), en soms ook tegensprekers (als het moet) die vooral niet houden van eenrichtingsprogramma’s.
Meer over Holland INcompany >>

Logo Horizon

Horizon Training & Ontwikkeling

Horizon brengt zowel de mens, het management als de organisatie op een zelfbewuste en inspirerende manier in beweging. Daar dragen we graag een steentje aan bij.
Meer over Horizon Training & Ontwikkeling >>

Logo Hulshof TCP

Hulshof TCP

De samenwerking met Hulshof gaat al ver terug. Sinds jaar en dag ondersteunen we de professionals van Hulshof TCP in 'anders trainen'. Anders trainen, daar worden wij ook erg warm van.
Meer over Hulshof TCP >>

Logo ICM

ICM Opleidingen & trainingen

Met ICM hebben we gemeen dat we graag bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mensen. Dat doen we door hun trainers facilitair bij te staan, met name bij outdoortrainingen en management games.
Meer over ICM Opleidingen & trainingen >>

Liberlei_logo

Liberlei

Met Liberlei werken we al heel lang en intensief samen. We doen van alles: we leveren trainers, ontwikkelen games en werkvormen, we leveren materialen en nog veel meer.
Meer over Liberlei >>

Logo marc van Laere Producties

Marc van Leare producties

Marc van Laere Producties organiseert evenementen, schrijft concepten en laat artiesten uit binnen- en buitenland schitteren. Samen met hen winnen we soms een prijs...
Meer over Marc van Leare producties >>

Mensen in Bedrijf rechthoekig logo

Mensen in Bedrijf

Met Mensen in Bedrijf delen we een geloof in de kracht van ervaringsleren. Door Mensen in Bedrijf worden we vaak gevraagd om onder andere hun outdoor trainingsprogramma’s facilitair te ondersteunen en leerzame teambuildingprogramma’s te bedenken.
Meer over Mensen in Bedrijf >>

Logo Ormit

ORMIT

ORMIT ondersteunen wij bij hun trainingsprogramma’s op drie niveaus; Young professionals, Young managers en Advanced Managers. Daarnaast trainen wij hun trainers om met outdoor effectief aan de slag te kunnen.
Meer over ORMIT >>

Logo Verdraaide Organisaties

Verdraaide Organisaties

Al sinds het verschijnen van het boek Verdraaide organisaties in 2012 zijn wij nauw betrokken bij het gedachtegoed. Immers, ervaringsleren gaat vooral over de leefwereld....
Meer over Verdraaide Organisaties >>

Logo van Ynno

YNNO

Met YNNO helpen we organisaties bij de introductie en implementatie van nieuwe of andere manieren van werken. Onze managementgames en werkvormen ondersteunen en versterken hun interventies.
Meer over YNNO >>

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen