Met wie werken we zoal samen?

Als marktleider op het gebied van ervaringsleren en outdoor trainen en specialist in het werken met grote groepen worden we ook vaak benaderd door collega-trainers, -bureaus, locaties of evenementenbureaus om (delen van) hun programma’s te verzorgen. Om hen bij te staan met ideeën, met werkvormen, met mensen en/ of met materiaal, of om hun trainers of adviseurs te trainen.

Hieronder enkele partners met wie we al lang samenwerken:

Logo De Baak

De Baak

We doen veel voor en met De Baak. Dat komt omdat ze net als wij innovatief zijn, solide en creatief, maar ook speels als het kan. Net als bij ons mag er bij De Baak zo af en toe ook gelachen worden...
Meer over De Baak >>

Logo Deloitte

Deloitte

Voor Deloitte Consulting denken we mee over grootschalige activerende interventies. Daarnaast verzorgen we managementgames en leiderschapsprogramma's voor hen.
Meer over Deloitte >>

Logo Experientia Curacao

Experientia Curaçao

Hoewel we graag en regelmatig over de vaderlandse grenzen werken, is er één grens waar we heel graag overheen gaan; de grens van Curaçao...
Meer over Experientia Curaçao >>

Logo De Fabrique

De Fabrique – Prison Island

De meest succesvolle zakelijke evenementenlocatie staat bij ons om de hoek; De Fabrique in Maarssen. Voor degenen die daar nog nooit zijn geweest, gaat dat zien....
Meer over De Fabrique – Prison Island >>

Logo GITP

GITP

GITP is een van de oudere adviesbureaus van ons land en wordt veel gevraagd op het gebied van HRD. Wij verzorgen voor GITP outdoortrainingen, op het gebied van leiderschap en samenwerken, die vaak onderdeel zijn van langer lopende programma’s.
Meer over GITP >>

Holland INcompany logo klein

Holland INcompany

Holland INcompany pakt leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken aan op een manier die aanspreekt én aansteekt. Het zijn meedenkers (als het kan), en soms ook tegensprekers (als het moet) die vooral niet houden van eenrichtingsprogramma’s.
Meer over Holland INcompany >>

Logo Horizon

Horizon Training & Ontwikkeling

Horizon brengt zowel de mens, het management als de organisatie op een zelfbewuste en inspirerende manier in beweging. Daar dragen we graag een steentje aan bij.
Meer over Horizon Training & Ontwikkeling >>

Logo Hulshof TCP

Hulshof TCP

De samenwerking met Hulshof gaat al ver terug. Sinds jaar en dag ondersteunen we de professionals van Hulshof TCP in 'anders trainen'. Anders trainen, daar worden wij ook erg warm van.
Meer over Hulshof TCP >>

Logo ICM

ICM Opleidingen & trainingen

Met ICM hebben we gemeen dat we graag bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mensen. Dat doen we door hun trainers facilitair bij te staan, met name bij outdoortrainingen en management games.
Meer over ICM Opleidingen & trainingen >>

Liberlei_logo

Liberlei

Met Liberlei werken we al heel lang en intensief samen. We doen van alles: we leveren trainers, ontwikkelen games en werkvormen, we leveren materialen en nog veel meer.
Meer over Liberlei >>

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen