Met wie werken we samen ?

Als marktleider op het gebied van ervaringsleren en outdoortrainen en specialist in het werken met grote groepen worden we ook vaak benaderd door collega-trainers of -bureaus om (delen van) hun programma’s te verzorgen, om hen bij te staan met mensen en/of materiaal, of om hun trainers of adviseurs te trainen.

De partners met wie we het meest samenwerken zijn:

 

Logo De Baak

De Baak

We doen veel voor en met De Baak. Dat komt omdat ze net als wij innovatief zijn, solide en creatief, maar ook speels als het kan. Net als bij ons mag er bij De Baak zo af en toe ook gelachen worden...
Meer over De Baak >>

Logo Deloitte

Deloitte

Voor Deloitte Consulting denken we mee over grootschalige activerende interventies. Daarnaast verzorgen we managementgames en leiderschapsprogramma's voor hen.
Meer over Deloitte >>

Logo klant SBI Formaat

FNV Formaat & SBI

Vanuit FNV Formaat en SBI kwam de vraag of wij een training konden ontwerpen om meer rendement uit ervaringsleren te halen. Al ben je jaren trainer, het werken met actieve werkvormen en ervaringsleren vraagt een specifieke aanpak om leuke opdrachten ook waardevolle input te laten zijn voor leerzame trainingen. De training kreeg de titel kreeg “Maximaal leereffect”.
Meer over FNV Formaat & SBI >>

Logo GITP

GITP

GITP is een van de oudere adviesbureaus van ons land en wordt veel gevraagd op het gebied van HRD. Wij verzorgen voor GITP outdoortrainingen, op het gebied van leiderschap en samenwerken, die vaak onderdeel zijn van langer lopende programma’s.
Meer over GITP >>

Holland INcompany logo klein

Holland INcompany

Holland INcompany pakt leer-, ontwikkel- en verandervraagstukken aan op een manier die aanspreekt én aansteekt. Het zijn meedenkers (als het kan), en soms ook tegensprekers (als het moet) die vooral niet houden van eenrichtingsprogramma’s.
Meer over Holland INcompany >>

Logo ICM

ICM Opleidingen & trainingen

Met ICM hebben we gemeen dat we graag bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mensen. Dat doen we door hun trainers facilitair bij te staan, met name bij outdoortrainingen en management games.
Meer over ICM Opleidingen & trainingen >>

Liberlei_logo

Liberlei

Met Liberlei werken we al heel lang en intensief samen. We doen van alles: we leveren trainers, ontwikkelen games en werkvormen, we leveren materialen en nog veel meer.
Meer over Liberlei >>

Mensen in Bedrijf rechthoekig logo

Mensen in Bedrijf

Met Mensen in Bedrijf delen we een geloof in de kracht van ervaringsleren. Door Mensen in Bedrijf worden we vaak gevraagd om onder andere hun outdoor trainingsprogramma’s facilitair te ondersteunen en leerzame teambuildingprogramma’s te bedenken.
Meer over Mensen in Bedrijf >>

Logo Ormit

ORMIT

ORMIT ondersteunen wij bij hun trainingsprogramma’s op drie niveaus; Young professionals, Young managers en Advanced Managers. Daarnaast trainen wij hun trainers om met outdoor effectief aan de slag te kunnen.
Meer over ORMIT >>

Logo van Ynno

YNNO

Met YNNO helpen we organisaties bij de introductie en implementatie van nieuwe of andere manieren van werken. Onze managementgames en werkvormen ondersteunen en versterken hun interventies.
Meer over YNNO >>

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen