Sommige samenwerkingsverbanden kun je best familiair noemen. Onze relatie met Mensen in Bedrijf is er zo eentje. Ze zijn dé specialist op het gebied van teamontwikkeling. Teams begeleiden en ontwikkelen om beter samen te werken en zo beter te presteren; dat is hun vak. Ze adviseren, coachen en trainen teams in allerlei sectoren, van management tot werkvloer, op heel veel verschillende manieren.

Omdat Mensen in Bedrijf net als wij aanhanger is van ervaringsleren worden we vaak gevraagd om hun outdoor trainingsprogramma’s facilitair te ondersteunen, leerzame teambuildingprogramma’s te bedenken of hun vermaarde Belbin-teamroltrainingen en -workshops ervaringsgericht te ondersteunen.

Samen met Mensen in Bedrijf zijn wij mantelpartner bij het COA op het gebied van teamcoaching.

Mensen in Bedrijf rechthoekig logo

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Populaire werkvormen