Veel van onze werkvormen zijn bedoeld voor teams, afdelingen of gehele organisaties, maar we hebben ook programma’s voor persoonlijke ontwikkeling van bijvoorbeeld leiderschapscompetenties.

Persoonlijke ontwikkeling wil overigens niet zeggen dat je bij deze werkvormen dan ook solo opereert. Meestal gaan wij met persoonlijke leerdoelen aan de slag in een groep. Deelnemers krijgen dan feedback van collega’s of mede-cursisten, uiteraard onder begeleiding van een van onze trainers/coaches. Bij een enkele werkvorm, zoals Leerling in leiderschap, word je juist wel teruggeworpen op jezelf en moet je een aantal individuele opdrachten vervullen.

Overigens worden wij als specialisten in ervarend leren juist voor deze programma’s vaak benaderd door diverse trainingsbureau’s en opleidingsinstituten. De deelnemers gaan op een ervaringsgerichte wijze in deze programma’s in de praktijk toepassen wat in een cursus of opleiding cognitief op het programma staat.

Mogelijke werkvormen

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen