Veel van onze werkvormen zijn bedoeld voor teams, afdelingen of grotere organisaties, maar we hebben ook programma’s en activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling wil overigens niet zeggen dat je bij deze werkvormen solo opereert. Meestal gaan wij met persoonlijke leerdoelen aan de slag in een groep. Deelnemers krijgen dan feedback van collega’s of mede-trainees, uiteraard onder begeleiding van een van onze ervaren trainers/ coaches. Bij een enkele werkvorm, zoals Leerling in leiderschap, word je juist weer wel teruggeworpen op jezelf en moet je helemaal alleen een aantal individuele uitdagingen aangaan.

Overigens worden wij – als specialisten in ervarend leren – juist ook voor deze programma’s geregeld benaderd door trainingsbureau’s en opleidingsinstituten om in cocreatie mooie werkvormen en programma’s die ‘raken en er toe doen’ te ontwikkelen.

Mogelijke werkvormen

Op basis van de door jou gekozen kenmerken: lijken de volgende werkvormen te passen. De vraag is of deze selectie ook daadwerkelijk past bij waar je naar op zoek bent. Graag kijken we samen met jou wat het beste voor jullie werkt! Neem contact op of start een chatgesprek.

Eigenschappen

Avontuurlijk
Creatief
Spannend
Actief
inspirerend
Leerzaam
Origineel

Thema's

Communicatie
Samenwerking
Veranderen reorganiseren
Kennismaken
Motivatie
Nieuw team
Besluitvorming
Vertrouwen
Luisteren
Projectmanagement
Conflicten

Groepsgrootte

Tot 15 deelnemers
15 tot 80 deelnemers
Meer dan 80 deelnemers

Locaties

Buiten
In het buitenland
Binnen
Buiten en binnen
Op de eigen werkplek

Tijdsduur

Dagdeel
Hele dag
Meerdaags
1 à 2 uur

....

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona