Deze activiteit is coronaproof! Hoe? Klik hier.

Van Lego kun je alles maken. En dus niet alleen een boot, een vliegtuig of een trein, maar ook een model waarmee je iets uitdrukt, bijvoorbeeld een bepaalde situatie, je identiteit, kansen, bedreigingen, interactie, doelstellingen, systemen, noem maar op.

Lego® Serious Play®, oorspronkelijk ontwikkeld om de verbeelding in de eigen organisatie terug te krijgen, is een door Lego en de Universiteit van Lausanne ontwikkelde trainingsmethode. Outing Holland is ‘trained LSP faciliator’ van deze methode. En daar zijn we blij mee, omdat de methode even effectief, veelzijdig als laagdrempelig is. Want iedereen kan het. Schud een bak legosteentjes leeg en iedereen gaat aan de slag, ook mensen die meestal op de achtergrond blijven. Ervarend leren!

Wat in deze actieve werkvorm helpt is dat deelnemers niet direct over zichzelf hoeven te praten, maar over het model dat ze hebben gebouwd. Leerzame teambuilding workshops Lego Serious Play duren een dagdeel tot maximaal twee dagen, afhankelijk van de zwaarte van de problematiek. En die kan heel divers zijn!

Lego Serious Play wordt ingezet bij (grote en kleine) vraagstukken op het gebied van onder meer:

  • strategieontwikkeling,
  • communicatie & samenwerking
  • productontwikkeling & innovatie
  • maken van jaarplannen
  • leiderschap

Neem contact op Bel ons

Lego Serious Play Facilitator

Hoe deze werkvorm jouw team kan helpen? Lees het in de casus van Gemeente Zoetermeer.

Logo klant Gemeente Zoetermeer

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona