Thomas presenteert in fort aan groepOns werk; Ervaringsleren

Bij Outing Holland maken we leren leuk en leuke dingen leerzaam. Wij ontwikkelen en verzorgen trainingen en procesbegeleiding op het gebied van samenwerking, communicatie, veranderen en leiderschap. Al onze werkvormen hebben met gedrag te maken. Wij noemen dat ervaringsleren of ervarend leren. Dat doen we zowel binnen als buiten met behulp van diverse Theorieën en producten.

Vertel mij meer

Hoe wij werken

Wat kun je verwachten als je Outing Holland inschakelt? Over onze offertes, het voortraject en de borging van het geleerde.

Werking van werkvormen

Wat kun je met actieve werkvormen en wat héb je eigenlijk aan een training? Wat doet het met mensen en hoe zorgen we voor een duurzaam effect?

Theorie

Bij onze trainingen passen we veel verschillende modellen en theorie toe, van de leercyclus van Kolb tot het door ons ontwikkelde Spiegelmodel.

Coaching & Advies

Naast ervaringsgerichte indoor- en outdoorprogramma’s en diverse trainingsprogramma’s bieden we ook coachings- en adviesdiensten.

Waar kom je ons tegen

Waar kom je ons tegen? Wij zijn in- en outdoor bezig, op allerlei locaties in het land. Maar wist je dat we ook in het buitenland trainingen ontwikkelen?

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen