Ons werk; Ervaringsleren

Bij Outing Holland maken we leren leuk en leuke activiteiten leerzaam. Wij ontwikkelen en verzorgen trainingen en procesbegeleiding op het gebied van samenwerkern, communicatie, veranderen en leiderschap.

Onze werkvormen maken gedrag zichtbaar, voelbaar en bespreekbaar. Wij noemen dat ervaringsleren of ervarend leren. Dat doen we zowel voor kleine groepen (tot 10 personen) als voor hele grote groepen (meer dan 2000 deelnemers). We werken zowel binnen als buiten, in Nederland of (ver) over de landsgrens. Onze activiteiten ondersteunen we met behulp van uiteenlopende theorieën en producten.

Vertel mij meer

Hoe wij werken

Wat kun je verwachten als je Outing Holland inschakelt? Over onze offertes, het voortraject en de borging van het geleerde.

Werking van werkvormen

Wat kun je met actieve werkvormen en wat héb je eigenlijk aan een training? Wat doet het met mensen en hoe zorgen we voor een duurzaam effect?

Theorie

Bij onze trainingen passen we veel verschillende modellen en theorie toe, van de leercyclus van Kolb tot het door ons ontwikkelde Spiegelmodel.

Coaching & Advies

Naast ervaringsgerichte indoor- en outdoorprogramma’s en diverse trainingsprogramma’s bieden we ook coachings- en adviesdiensten.

Online

Wij geloven sterk in de kracht van de fysieke ontmoeting. Impact creëren door elkaar in ‘real-life’ te treffen. De afgelopen tijd heeft ons laten ervaren dat offline bij elkaar komen niet altijd praktisch mogelijk is. We hebben daarom verschillende (aanvullende) programma’s en ervaringsgerichte werkvormen ontwikkeld die ook online in te zetten zijn. Net even anders, maar met de bekende Outing Holland signatuur: creatief, verrassend waarbij je in beweging wordt gezet.

Waar kom je ons tegen

Waar kom je ons tegen? Wij zijn in- en outdoor bezig, op allerlei locaties in het land. Maar wist je dat we ook in het buitenland trainingen ontwikkelen?

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona