Trainen zonder grenzen

In tegenstelling tot wat wel eens gedacht wordt, hoef je voor trainingen niet per se naar het buitenland. Maar het kán natuurlijk wel! Wat te denken van een grootschalige managementgame in de uitgestrekte woestijn rondom Dubai of Bahrein, een leiderschapsontwikkelingsprogramma voor lokale bankmedewerkers op Curaçao of teambuildingsprogramma’s in Thailand?

Trainen in Noorwegen

Training in Noorwegen

Training in Panama

Training in Dubai

Opdracht in Bahrein

Resultaat oefening Bahrein

Maar ook dichter bij huis zijn wij actief. Zo ontwikkelden wij trainingen creativiteitsbevordering in Oostenrijk en Zwitserland, zingeving in Zuid Frankrijk, visieontwikkeling in Spanje, sloten wij een operational excellence-traject af in Noorwegen en trainden wij een groep, top 25, managers in de sneeuw van Noord-Zweden. Voor hetzelfde traject zijn wij ook in Panama geweest.

Wij hebben tevens de expertise in huis om de ticketing, transfers en handling voor onze opdrachtgevers te verzorgen.

Ja, ik wil trainen in het buitenland
Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona