Deze activiteit is coronaproof!

Leerling in Leiderschap blinkt uit in eenvoud en in kracht. Het programma is gebaseerd op het gelijknamige boek van collega Steffan Seykens. Bij dit programma trekken de deelnemers er – letterlijk – op uit om in beweging te komen, ‘uit het hoofd’ te komen, nieuwsgierig te zijn, lef te tonen en vooral om te ontdekken wat er voor nodig is bij jezelf en bij anderen om bijvoorbeeld verandering teweeg te brengen. Maar ook om uit je comfortzone te komen. Dit programma helpt deelnemers op originele manier meer inzicht te geven in persoonlijke of collectieve thema’s.

Hoe werkt het?

Het werkend principe van Leerling in leiderschap: ‘Stop met zoeken, leer te vinden.’ Decor van dit programma is een stad. De deelnemers gaan individueel(!) op pad om in gesprek te gaan met mensen die hen kunnen helpen meer te weten te komen over het vooraf gekozen thema. Wie men wil spreken en hoe men contact legt is geheel aan de deelnemers zelf. Dat dit een uitdaging is die voor velen buiten de comfortzone ligt, wordt al snel duidelijk.

Het programma wordt ’s middags uitgebreid nabesproken. De ervaringen zijn wisselend. Daar waar sommigen vertwijfeld op bankjes hebben gezeten met de vraag ‘hoe leg ik contact?’, hebben anderen de meest fantastische ontmoetingen of gesprekken gehad. In kleine groepjes wordt verdiept op inhoudelijke onderwerpen maar vooral ook op persoonlijk gebied. Welke bevorderende en belemmerende overtuigingen hebben mij geholpen of tegengehouden in contact te komen of verbinding te maken? Wat kan ik leren van anderen?

Thema’s

Leerling in leiderschap wordt ingezet bij (grote en kleine) vraagstukken op het gebied van onder meer:

  • Veranderen
  • Lef & durf
  • Ondernemerschap
  • Persoonlijk leiderschap
  • Innovatie
  • Nieuwsgierigheid, lef & durf
  • Creativiteit en buiten kaders denken & kijken

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona