Horizon brengt zowel de mens, het management als de organisatie op een zelfbewuste en inspirerende manier in beweging. Daar dragen we graag een steentje aan bij.

Bij Horizon zijn ze expert in talentontwikkeling, een interessante invalshoek om naar organisatieontwikkeling te kijken. Doordat ze actief en lerend werken ligt de focus daarbij op toegevoegde waarde. Lerend werken, dat is de toekomst waar zij van overtuigd zijn.

Meerdere trainers bij Horizon zijn fan van ervarend leren en benaderen ons regelmatig voor support van hun trainingsprogramma’s om het juiste klimaat te scheppen voor nieuwe leermomenten.

Logo Horizon

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona