YNNO (spreek uit: you know) is hét adviesbureau dat gespecialiseerd is in het nieuwe werken. Zij helpen organisaties om prestaties op een hoger plan te brengen, door nieuwe manieren van werken te introduceren. Met passie voor hun vak brengen ze frisse ideeën en inspiratie mee om mensen te enthousiasmeren, onderling te verbinden en mee te nemen in de verandering die Het Nieuwe Werken heet. Ze zijn ook de bedenker van het succesvolle kantoorconcept Creative Valley.

Samen met YNNO helpen we organisaties bij de introductie en implementatie van nieuwe of andere manieren van werken. Onze managementgames en werkvormen ondersteunen en versterken hun interventies. Daarnaast zijn we natuurlijk gebruiker van hun bijzondere vergaderconcept You Meet.

Logo van Ynno

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona