Een van de partners waar we lang en veel mee samenwerken is De Baak.

De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. De Baak leert professionals te leren, waarbij ze telkens weer een beroep doen op nieuwsgierigheid, reflectie en drang om te groeien.

Onze duurzame samenwerking heeft ongetwijfeld te maken met enkele overeenkomsten; solide, speels, innovatief, flexibel en creatief. We ondersteunen hun trainers en programmamakers bij binnen- en buitenprogramma’s op een wijze die altijd verrassend is, soms confronterend en vaak met humor gepaard gaat.

Behalve voor facilitaire ondersteuning neemt De Baak ons in de arm als ze voor grote(re) groepen interventies willen bedenken of inzetten.

Logo De Baak

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona