Een van de partners waar we lang en veel mee samenwerken is De Baak.

De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. De Baak leert professionals te leren, waarbij ze telkens weer een beroep doen op nieuwsgierigheid, reflectie en drang om te groeien.

Onze duurzame samenwerking heeft ongetwijfeld te maken met enkele overeenkomsten; solide, speels, innovatief, flexibel en creatief. We ondersteunen hun trainers en programmamakers bij binnen- en buitenprogramma’s op een wijze die altijd verrassend is, soms confronterend en vaak met humor gepaard gaat.

Behalve voor facilitaire ondersteuning neemt De Baak ons in de arm als ze voor grote(re) groepen interventies willen bedenken of inzetten.

Logo De Baak

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Populaire werkvormen