Marc van Laere Producties organiseert evenementen, schrijft concepten en laat artiesten uit binnen- en buitenland schitteren. Samen met hen winnen we soms een prijs…

Zij werken een thema of bedrijfsidentiteit op zo’n manier uit dat het evenement méér is dan alleen die artiest, dat feest, dat festival of congres. Of het nu om een speelse sfeer gaat, een stijlvolle aankleding of spectaculair entertainment, hun events zijn spraakmakend.

Zodra er een leervraag opdoemt benadert Marc van Laere ons, omdat zijn overtuiging is dat een schoenmaker zich bij zijn eigen leest dient te houden. In co-creatie bedenken we samen bijzondere programma’s waarbij wij graag de ervaringsgerichte leerzame componenten voor onze rekening nemen.

Met succes, mogen we wel zeggen, want in 2017 wonnen we samen een Gouden Giraffe! Dé prijs van “Het beste interne event van Nederland op het gebied van gedragsverandering“. Voor eeuwig verbonden dus.

Logo marc van Laere Producties

Terug naar overzicht >>

 

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona