We hebben een Gouden Giraffe gewonnen!

Op vrijdag 2 februari 2018 hebben wij de Gouden Giraffe 2017 in de categorie Interne Events gewonnen!

Gouden Giraffe?Beeldje gouden giraffe award

De Gouden Giraffe is ‘De Oscar’ in de wereld van events en live communication en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven/bureaus die vernieuwend zijn en die hun nek uit steken. Die door middel van ervaring en live-momenten hun boodschap durven te communiceren. In de categorie Interne Events draait het om programma’s die bijdragen aan daadwerkelijke gedragsverandering bij medewerkers​.

Met welk event hebben we gewonnen?

In het voorjaar van 2017 ontwikkelden wij – in co-creatie met Marc van Laere producties – samen met C&A Nederland ‘The C&A Future Challenge’. Een programma van ruim 10 weken dat uitmondde in een grootschalig evenement waar alle filialen (en het hoofdkantoor) van C&A hun beste idee voor de toekomst van hun organisatie mochten presenteren op een heuse ideeënmarkt. Het gehele programma werd gekoppeld aan het leiderschap ontwikkelingsprogramma van C&A Nederland.

Maar liefst 107(!) teams presenteerde hun ideeën aan de 2.500 aanwezige collega’s en een vakjury. Tijdens de award show na afloop werd door de jury in 5 categorieën een winnaar bekendgemaakt. Ook was er een publieksprijs, waarop door collega’s – middels een app -tijdens de markt op was gestemd.

De Giraffe Award uitreiking

Afgelopen vrijdag 2 februari 2018 vond de Gouden Giraffe Award uitreiking plaats. Na een spannend voortraject en een pitch ter plekke aan een strenge vakjury en genodigden was het duimen.

“… En de winnaar in de categorie Interne Events is geworden… The C&A Future Challenge!!!”

Trots

We zijn trots op wat we samen met C&A Nederland hebben ontwikkeld. Trots op de mooie samenwerking en trots op de waardering voor ons idee, het concept en trots op het effect van onze ervaringsgerichte aanpak. Trots om de beste van Nederland te zijn!

Met wie mogen we volgend jaar een Gouden Giraffe in ontvangst nemen?

Geïnteresseerd in onze aanpak? Neem gerust contact op!

Contact opnemen