ORMIT is specialist op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling. Ze maken organisaties en mensen succesvoller door hun talent te ontwikkelen en in te zetten. Hun krachtige formule, waarin het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap centraal staat, zorgt ervoor dat bevlogen medewerkers met plezier werken én de beste prestaties leveren. Ze geven zelf het goede voorbeeld. Het resultaat is een structurele top 3-positie in diverse Beste werkgeversonderzoeken.

ORMIT ondersteunen wij bij hun trainingsprogramma’s op drie niveaus; Young professionals, Young managers en Advanced Managers. Daarnaast trainen wij hun trainers om met outdoor effectief aan de slag te kunnen.

Logo Ormit

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona