Hoewel we graag en regelmatig over de vaderlandse grenzen werken, is er één grens waar we heel graag overheen gaan; de grens van Curaçao. Als er al een broertje van Outing Holland zou bestaan, dan zou hij op Curaçao vertoeven met als ‘schuilnaam ‘Experientia‘!

Ruim 20 jaar werken we samen met hét trainingsbureau van Curaçao dat niet alleen uitblinkt op het gebied van ervarend leren. Het trainingsbureau van Carla Martina is uitgegroeid tot een allround bureau voor de boven- en benedenwindse eilanden. We voelen ons zeer vereerd met een jarenlange samenwerking die veel verder gaat dan professionele uitwisseling en samenwerking alleen.

Logo Experientia Curacao

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Populaire werkvormen