Een van de oudere adviesbureaus van ons land. Met de combinatie van adviseurs, trainers, coaches, bedrijfspsychologen en assessmentdeskundigen heeft GITP een zeer brede expertise op de terreinen van Inzicht & Ontwikkeling. Het maakt hen tot een veelgevraagd HRD-adviesbureau. Individuen en organisaties beter laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving, dat is waar GITP voor staat. Dit doen ze door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten, en door ontwikkeling mogelijk te maken.

Wij verzorgen voor GITP outdoortrainingen, op het gebied van leiderschap en samenwerken,  die vaak onderdeel zijn van langer lopende programma’s.

Logo GITP

Terug naar overzicht >

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona