De samenwerking met Hulshof TCP gaat al ver terug. Sinds jaar en dag ondersteunen we de professionals van Hulshof TCP in ‘anders trainen’. Anders trainen, daar worden wij ook erg warm van.

Het uitgangspunt van trainingen Hulshof TCP is dan om de mensen in de “vrij” te krijgen. Want alleen in de “vrij” heb je ruimte gecreëerd voor oprechte verbinding, creativiteit, intuïtie, flexibiliteit, vertrouwen en passie. Hierdoor zijn deelnemers veel beter in staat om effectief met de veranderingen op het werk om te kunnen gaan. Het resultaat van deze methodiek is – zoals Hulshof TCP dat noemt – een optimaal Futureproof team of medewerker.

Bij Hulshof TCP trainen zie niet om mensen slimmer te maken maar om ze wijzer te maken. Wow!

Logo Hulshof TCP

Terug naar overzicht >>

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona