De samenwerking met Hulshof TCP gaat al ver terug. Sinds jaar en dag ondersteunen we de professionals van Hulshof TCP in ‘anders trainen’. Anders trainen, daar worden wij ook erg warm van.

Het uitgangspunt van trainingen Hulshof TCP is dan om de mensen in de “vrij” te krijgen. Want alleen in de “vrij” heb je ruimte gecreëerd voor oprechte verbinding, creativiteit, intuïtie, flexibiliteit, vertrouwen en passie. Hierdoor zijn deelnemers veel beter in staat om effectief met de veranderingen op het werk om te kunnen gaan. Het resultaat van deze methodiek is – zoals Hulshof TCP dat noemt – een optimaal Futureproof team of medewerker.

Bij Hulshof TCP trainen zie niet om mensen slimmer te maken maar om ze wijzer te maken. Wow!

Logo Hulshof TCP

Terug naar overzicht >>

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Populaire werkvormen