Deze activiteit is coronaproof!

Outdoor Support door instructeur

Voor trainers met outdoor ervaring bieden wij de volledige support van de outdoortraining in de vorm van outdoor facilitaire ondersteuning. Dit houdt in dat alle materialen, opdrachten en bijbehorende instructies van begin tot eind worden verzorgd door een ervaren instructeur van Outing Holland.

Als trainer blijf je zelf verantwoordelijk voor de intake, de nabesprekingen, de transfer of training en alle andere zaken die samenhangen met de gedragskant van de training. Je houdt met deze dienstverlening je handen vrij om een kwalitatief hoogwaardige training af te leveren zonder je druk te hoeven maken over materialen, opdrachten, veiligheid, kleding, enzovoorts.

Outdoorondersteuning door co-trainer

Voor ervaren trainers met weinig of geen ervaring met outdoor training bieden wij deze variant aan met een co-trainer. De training wordt geleid en gedragen wordt door jou zelf; onze co-trainer ondersteunt je tijdens de training door specifieke gedragsobservaties met je te delen.

De co-trainer neemt deel aan de nabesprekingen en reflectiemomenten, maar is tevens tegelijk verantwoordelijk voor alle materialen, opdrachten en bijbehorende instructies. De co-trainer kan op deze wijze een waardevolle aanvulling zijn op je trainingen, zowel binnen als buiten.

  • Voor een effectieve training en uit het oogpunt van veiligheid werken wij met een maximum van 15 deelnemers per instructeur.
  • Train en outdoor training gerust met ervaringsleren! Voor al onze actieve werkvormen en overige ervaringsgerichte programma`s hebben wij specifieke verzekeringen afgesloten. Daarnaast hebben al onze instructeurs een EHBO-diploma en een AED bij zich.
  • Wij faciliteren outdoortrainingen voor kleine en grote groepen in zowel binnen- als buitenland.

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona