Deze activiteit is coronaproof!

Outing Holland is sinds jaar en dag de specialist op het gebied van outdoortrainen. Als dé specialist op het gebied van ervaringsleren in Nederland verzorgen wij dagelijks uiteenlopende outdoor trainingsprogramma’s. Een van de toppers is en blijft de outdoor teamtraining, die deels binnen maar vooral buiten plaatsvindt.

Echte veranderingen komen van buiten! Een goede outdoortraining start en eindigt in onze optiek echter binnen, waar het programma geïntroduceerd wordt en een kader krijgt. Met behulp van diverse outdoor opdrachten worden de vooraf besproken thema’s inzichtelijk gemaakt en uiteraard nabesproken met onze trainers.

Afhankelijk van de gewenste resultaten zetten wij de outdoor opdrachten in om te ervaren, te experimenteren of te demonstreren. De kracht van ervaringsleren is groot en kan nog eens extra ondersteund worden met diverse modellen en theorieën, zoals bijvoorbeeld Kolb leren, een variatie aan leiderschaps- of verandermodellen maar ook met de Teamrollen van Belbin.

Onze teamtrainingen worden begeleid door onze ervaren teamcoaches en bieden zowel leidinggevenden als teamleden concrete vaardigheden om in de dagelijkse praktijk gemakkelijker samen te werken, waarbij plezier en resultaat niet vergeten worden. Wellicht ten overvloede; onze outdoorprogramma’s zijn géén survival en er wordt niet ‘buiten gespeeld’. Iedereen kan deelnemen ongeacht zijn of haar fysieke gesteldheid.

De outdoor teamtraining wordt veel ingezet op de onderstaande drie thema’s;

  • Communicatie, samenwerking en leiderschap in een team
  • Leren van elkaar en werken aan een gemeenschappelijk doel
  • Het inzichtelijk maken van groepsprocessen en ervaringsgericht leren.

Om er achter te komen wat er in je team speelt kun je ook onze teamtool TeamQ inzetten. Deze teamscan vertelt je op snelle en eenvoudige wijze wat de krachten en de zwaktes van je team zijn. Handig als je aan je teamwork wilt sleutelen.

Er wordt gewerkt met een trainer en een instructeur die de outdoor support verzorgt.

Neem contact op Bel ons

Wil je hier meer beeld bij? Lees dan de Capgemini casus.

Logo klant Capgemini

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona