De werkvorm met drones heeft zich inmiddels bewezen in ons aanbod van ervaringsgericht leren. Drones lenen zich bij uitstek voor teambuilding en voor trainingen waar communicatie, besluitvorming en leidinggeven centraal staan.

Drone tijdens het programma Do's en dronesBij dit programma gaat men in kleinere groepen aan de slag. Uitgangspunt is dat iedereen in dienst is bij een organisatie; “Do’s & Drones”. Deze organisatie is gespecialiseerd in het uitvoeren van grootschalige drone-operaties. Er is een tender uitgeschreven waarbij men op zoek is naar het beste team van Do’s & Drones. Men heeft besloten om alle talenten bij elkaar te halen. Het is aan de deelnemers om te bepalen welk team beschikt over de beste kwaliteiten. Om dit te ontdekken moet er gevlogen worden met de drones en worden er hindernisbanen gebouwd. Iedereen krijgt de mogelijkheid om zijn vliegkunsten te testen.

Hoe gaan we om met het doel en welke specialismen zetten we waar in? Wat is de rol van de opdrachtgever en wie stuurt wie aan? Hoe nemen we samen besluiten? Zomaar wat vragen die besproken zullen worden tijdens de reflectie. Bij dit programma is het mogelijk om meerdere reflectiemomenten in te bouwen.

Thema’s

Do’s & Drones wordt ingezet bij groepen tot ongeveer 50 personen met thema’s als:

  • Teambuilding
  • Samenwerking en communicatie in en tussen groepen
  • Afdelings- versus organisatiebelang
  • Afstemming en overleg
  • Lean
  • Leiding geven
  • Besluitvorming
  • Project- en planmatig werken
  • Creativiteit

Neem contact op Bel ons

Bekijk hier onze video van de werkvorm.

Bovenstaand drone-programma wordt vaak gekozen door onze opdrachtgevers, maar we hebben inmiddels ook andere drone-programma’s ontwikkeld.

Hoe deze werkvorm jouw team kan helpen? Lees de casus van European Patent Office en zie wat hun winst was.

Logo EPO

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen