Een teambuildingprogramma aan boord van een (zeil)schip op bijvoorbeeld het IJsselmeer of de Waddenzee. Al varend gaan we in deze actieve werkvorm interactief aan de slag met onderwerpen als koersbepaling, visieontwikkeling en taakverdeling. Uiteraard onder begeleiding van ervaren zeilers, maar ook een teamcoach die tijdens het zeilen naar de gedragsmatige aspecten van het team en de individuen kijkt.

Wij hebben een aantal leerzame teambuildingvarianten, waaronder een optie waarin zeilen en ervaren met meerdere schepen (communicatie & afstemming) tot de mogelijkheden behoort. Niet alleen komt je met een frisse wind in het hoofd terug op het vasteland, maar aan de hand van leuke activiteiten zijn werkgerelateerde onderwerpen varend besproken en ervarend gedeeld. Het schip dient gedurende het gehele programma als eeuwenoude herkenbare metafoor: ‘we zitten in hetzelfde schuitje’, hoe voelt het als het ‘voor de wind gaat’ in je team, ‘hoeveel kapiteins heeft een schip’ en ‘wat betekent de neuzen dezelfde kant op hebben’ eigenlijk?

‘Zeilen; de juiste koers’ is een leuke en leerzame dag met als mogelijke thema’s:

  • koersbepaling en missie- & visieontwikkeling
  • leiderschap en, leiding ontvangen
  • coöperatie en competitie en omgaan met veranderingen
  • persoonlijke drijfveren en keuzes

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona