Deze activiteit is coronaproof!

Samen met je team coronaproof verbinden!

Coronaproof werkvorm

Heb je behoefte om met je team weer fysiek bij elkaar te komen? Om weer even écht contact maken zonder de eendimensionale schermpjes van de laatste maanden? Dan is ‘Re-connect your team’ iets voor jou!

Een speciaal ontwikkeld teambuildingsprogramma om teams de gelegenheid te geven om weer samen op te starten. Een geheel verzorgde actieve buitendag inclusief verblijf. Geheel coronaproof uiteraard! Het programma is leuk en leerzaam, actief en reflectief.

Opzet programma

In de ochtend gaan we samen interactief terugkijken op de afgelopen periode met een speciale ‘check-in’. Daarna gaan we aan de slag met leuk-leerzame ervaringsgerichte opdrachten. Hierbij komen de thema’s als communicatie, eigenaarschap, samenwerken en leiderschap op afstand aan bod. Aan het einde van de dag…

  • kun je terugkijken op een leuke én leerzame dag,
  • ben je (weer) opnieuw verbonden met je collega’s,
  • ga je met een berg inspiratie naar huis voor verdere verbinding en ontwikkeling in je team.

Interesse?

Ben je benieuwd hoe wij invulling geven aan deze dag en wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Neem contact op Bel ons

 

Download flyer ‘Re-connect your team’ in PDF

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona