Bart van Dijck 2019

Bart van Dijck
Facilitaire alleskunner

Mail Bart

Ik ben verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken bij Outing Holland. Ik zorg ervoor dat onze trainers hun werk kunnen doen als ze actieve werkvormen inzetten. Als instructeur en soms als co-trainer.

Ik zorg daarnaast dat alle benodigde apparatuur steeds werkt, trainingsmaterialen gemaakt of ontwikkeld worden, auto’s met de juiste spullen ingeladen staan, voorraden aangevuld worden, opslagruimtes worden beheerd, auto’s onderhouden worden en dat de benodigde reparaties in- en buitenshuis worden geklaard.

Omdat wij zeer veel waarde hechten aan de veiligheid van onze deelnemers tijdens onze programma’s zorg ik ervoor dat onze medewerkers jaarlijks EHBO-training krijgen. Ik denk dat ik het meest afwisselende baan heb dat er bestaat met een prettige balans tussen werk en privé.

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona