Sabine Mastwijk 2019Sabine Mastwijk
Verbinder / Ervaringsdeskundige / Ruimte-bieder

Mail Sabine

LinkedIn

Ervaring leert?

Onze overtuiging, ervaring leert, betekent veel voor mij. Het blijft soms spannend om het denken los te laten en het doen voorrang te geven. Ook voor mij. Ik ben er echter van overtuigd dat dit de beste manier van leren is.

Expertise

In meer dan 15 jaar werkervaring als trainer/ coach/ procesbegeleider (geef het een naam…), heb ik ervaren dat mijn kracht zit in het creëren van veiligheid en het bieden van ruimte zodat datgene gezegd kan worden, wat gezegd moet worden. Niet door te confronteren, maar door uit te nodigen. Ik heb door de jaren heen veel ervaring opgedaan met teamontwikkelingstrajecten, talentenprogramma’s, leiderschapsontwikkeling en persoonlijke coaching. Mijn werkervaring heb ik aangevuld met kennis en ervaring via verschillende opleidingen, zoals het gedachtegoed Deep Democracy en een coaching opleiding. Mijn ervaring wordt voelbaar in de manier waarop ik een training opbouw. Ik werk niet met vaststaande programma’s, maar met het ‘hier en nu’ en wat daarbij nodig is. Door mijn aanpak, durven mensen zich kwetsbaar op te stellen.

Ik en mijn werk

Ik train en begeleid mensen, omdat ik het bijzonder vind een aandeel te mogen zijn in hun ontwikkeling. Ik word er steeds weer blij van als mensen zien wat ze nooit eerder ontdekt hebben. Gewoon omdat ze iets nog nooit door een andere bril hebben bekeken. Er gaat bij mij een vuurtje branden als ik collega’s, die buikpijn krijgen bij de gedachte aan de huidige samenwerking, kan helpen om weer energie te krijgen van de samenwerking.

Na alle jaren ga ik nog steeds fluitend naar mijn werk. Mijn leuke collega’s, de afwisseling in het werk, de mooie plekken waar ik kom en de verscheidenheid aan dynamiek bij klanten maken het de leukste baan die er is!

Eigen – Aardigheden

Ik ben iemand die aandacht en zorg heeft voor iedereen om me heen. Ik ben zorgvuldig, transparant, verantwoordelijk, trouw en meestal vrolijk. Klanten en collega’s waarderen mij om mijn interventies in het ‘hier en nu’.

Passies

Het woord dat mij inspireert in alle facetten van mijn leven is: NJUTA. Het staat voor het genieten van alle kleine en grote dingen in het leven. Ik streef ernaar elke dag weer te genieten van al het kleine geluk. En dat is er veel: als je het maar wilt zien! Daarnaast kan ik erg genieten van een skatetocht en mijn snowboard aan mijn voeten.

Eigen – Wijsheid

Een open deur… ik heb vooral geleerd door te doen. Fouten durven maken (hoe lastig ook, want eerlijk gezegd liever niet) en open kijken naar mijn eigen rol. Zo nu en dan afstand nemen om weer nieuwe mogelijkheden te zien. En vooral niet alles (en jezelf :)) te serieus te nemen.

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona