Deze activiteit is coronaproof!

Teambuilding met een smaakje! Koken; food for thought! is een actief kookprogramma, waarbij de deelnemers naast zelf koken ook alle ingrediënten en het eetgerei moeten verzamelen. Leuk om in te zetten als samenwerkingsvariant, maar zeer leerzaam op een divers palet aan thema’s als samenwerking, klantgerichtheid, creativiteit en leiderschap.

Stel dat een echte klant uitgenodigd wordt om de service te ervaren. Hoe zijn de verschillende gangen op elkaar afgestemd? Wat zijn de verschillen tussen de intern gerichte organisatie (keuken) en de externe ‘business’ (tafel, presentatie, aankleding)? Welke teamingrediënten zijn aanwezig? Is het een creatief samenspel van groepsprocessen, en welke flavour ontbreekt nog? Leiderschap en de chefkok? Samenwerking tussen operations (inkoop & keuken) en marketing & sales versus klantgerichtheid (bediening en entourage).

Onze kookprogramma’s zijn creatief, leuk & leerzaam en onder meer geschikt bij de volgende thema’s:

 

  • samenwerking en communicatie tussen teams
  • omgaan met beperkte middelen
  • klantgericht denken en handelen
  • luchtige opstap naar grotere onderwerpen als organisatiecultuur of teamontwikkeling

Geschikt als zelfstandig of avondprogramma bij een meerdaagse (teambuilding)training.

Neem contact op Bel ons

Een voorbeeld? Natuurlijk! Bekijk snel hoe we 20th Century Fox Home Entertainment geholpen hebben.

Logo klant 20th Century Fox Home Entertainment

 

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona