Deze activiteit is coronaproof!

mobiele telefoon in een handBij de start van 06 City Survival levert iedereen alles in wat van waarde is: van geld tot bankpasjes. Je telefoon hou je in je bezit. Echter, alleen om mee te bellen en foto’s mee te maken. Vervolgens worden teams platzak de stad ingestuurd om allerlei opdrachten te vervullen die lastig en uitdagend zijn om te doen. Welke talenten zet jij in om dit voor elkaar te krijgen? Wat zie je collega’s doen? Herkenbaar?

Uit je comfortzone gehaald worden om vervolgens te kijken op welke kwaliteiten je terug kunt vallen, vormt de basis van het teambuildingprogramma 06 City Survival. Optioneel te combineren met een theoretische basis van de Belbin teamrollen.

Een passende leerzame teambuilding voor thema’s als:

  • denken in mogelijkheden versus denken in problemen
  • besluitvorming
  • talenten (h)erkennen
  • Belbin teamrollen en samenwerking
  • teamfunctioneren en ondernemerschap

Neem contact op Bel ons

Iets meer beeld erbij? Lees de ervaringen van Port of Rotterdam.

Logo havenbedrijf Rotterdam

 

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona