Deze activiteit is coronaproof!

Teambuildingprogramma ‘De Lerende Organisatie’ is een dynamische indoor-/outdoor serious game voor organisaties die hun lerend vermogen en het proces van communicatie en informatie-uitwisseling eens onder de loep willen nemen.

De opdracht

Puzzel bij De Lerende Organisatie

Bij De Lerende Organisatie worden de deelnemers in een binnen- en buitendienst verdeeld. De binnendienst gaat binnen aan de slag met uitdagende opdrachten (vragen, puzzels, hersenkrakers). Met het oplossen van de opdrachten kan geld worden verdiend.

De buitendienst zoekt met behulp van GPS-apparatuur naar zogeheten vermenigvuldigingsfactoren, waarmee de opbrengst van een geslaagde binnen opdracht kan worden vermenigvuldigd. Hoe moeten de verschillende diensten samenwerken en informatie uitwisselen zodat de ultieme opbrengst wordt gehaald? De teamcoach geeft na afloop feedback op de zichtbare groepsprocessen. Samen stemmen we de balans leuk en leerzaam af.

Thema’s

De lerende organisatie GPS

De Lerende Organisatie is als serious game geschikt bij de volgende thema’s:

  • communicatie (en afhankelijkheid!) tussen afdelingen
  • leren van elkaar
  • werken aan een gemeenschappelijk doel
  • teamdenken versus organisatiedenken
  • inzicht in eigen samenwerking
  • samenwerking op afstand

 

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona