Deze activiteit is coronaproof! Hoe? Klik hier.

Teambuildingprogramma ‘De Lerende Organisatie’ is een dynamische indoor-/outdoor managementgame voor organisaties die hun lerend vermogen en het proces van communicatie en informatie-uitwisseling eens onder de loep willen nemen.

Bij De Lerende Organisatie worden de deelnemers in een binnen- en buitendienst verdeeld. De binnendienst gaat binnen aan de slag met uitdagende opdrachten (vragen, puzzels, hersenkrakers). Met het oplossen van de opdrachten kan geld worden verdiend.

De buitendienst zoekt met behulp van GPS-apparatuur naar zogeheten vermenigvuldigingsfactoren, waarmee de opbrengst van een geslaagde binnenopdracht kan worden vermenigvuldigd. Hoe moeten de verschillende diensten samenwerken en informatie uitwisselen zodat de ultieme opbrengst wordt gehaald? De teamcoach geeft na afloop feedback op de zichtbare groepsprocessen. Samen stemmen we de balans leuk en leerzaam af.

GPSen voor De Lerende Organisatie

De Lerende Organisatie is als managementgame geschikt bij de volgende thema’s:

  • communicatie (en afhankelijkheid!) tussen afdelingen
  • leren van elkaar
  • werken aan een gemeenschappelijk doel
  • teamdenken versus organisatiedenken
  • inzicht in eigen samenwerking
  • samenwerking op afstand

 

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona