Deze activiteit is coronaproof!

Treintjes en treinen, wie is er niet groot mee geworden? De logistieke complexiteit van het bouwen van spoorbanen en het vervoeren van spullen is als actieve werkvorm beschikbaar. Het gaat niet om het doel, maar om de weg – of beter gezegd het spoor – ernaartoe.

Bij dit teambuildingprogramma gaan de deelnemers daadwerkelijk aan de slag met het aanleggen van rails en het laten rijden van treinen. Breng de lading van A naar B, maar hoe? Hoe sluiten rechte stukken aan, wie heeft de bochten, waar zijn de schaarse wissels en hoe zorgen we ervoor dat de trein daadwerkelijk gaat rijden? TRAIN-ing wordt uitgevoerd met grote, robuuste materialen.

TRAIN-ing is een leuk en leerzaam instrument om tot doelgerichte interventies met verdiepende nabesprekingen te komen. Uiteraard staat de transfer naar de eigen werksituatie centraal. Er zijn diverse varianten voor kleine groepen tot ingewikkelde managementgames voor groepen tot honderd personen.

TRAIN-ing is goed in te zetten voor de volgende thema’s:

  • Communicatie en samenwerking in teams en afdelingen
  • Het inzichtelijk maken van groepsprocessen en ervaringsgericht leren.
  • Projectmatig werken, afspraken maken en nakomen, afhankelijkheid en betrokkenheid, onderhandelen en besluitvorming.

Soms spreken beelden meer aan dan woorden. Bekijk hieronder een impressie van deze werkvorm!

Neem contact op Bel ons

Benieuwd hoe de inzet van deze werkvorm eruit ziet? Bekijk dan snel de casus van ING.

Logo klant ING

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona