Deze activiteit is coronaproof!

Al ruim honderd jaar houdt het de mensheid bezig: vliegen en iets in de lucht houden. Met behulp van dit creatieve teambuilding programma zal dit in ere gehouden blijven. De Vliegtuigfabriek is een leuke en leerzame energizer of meeting-onderbreker die de bekende term ‘The Sky is the Limit’ mag dragen.

Met behulp van veel creatieve materialen en de benodigde klusgereedschappen gaan teams een vliegtuigmodel ontwerpen en construeren. Daarnaast bouwen zij met outdoormaterialen een lanceerinstallatie van zo’n drie meter hoogte. De teams schatten vooraf in hoeveel meter zij denken dat het vliegtuig in de lucht zal zweven en het aantal seconden voor de ‘touchdown’ plaats heeft. Wie het dichtst bij zijn eigen schatting komt krijgt een extra bonus.

De Vliegtuigfabriek is als actieve werkvorm geschikt als de volgende thema’s spelen:

  • functionaliteit versus esthetiek
  • consensus bereiken
  • originaliteit
  • onderlinge samenwerking
  • doelen/targets stellen

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona