Deze activiteit is coronaproof! Hoe? Klik hier.

Tijdens een Efficiency Game krijgen teams uiteenlopende outdooropdrachten, met als afsluitende opdracht het bouwen van een levensgrote katapult. Tijdens de korte buiten opdrachten kan geld verdiend worden door targets te halen, maar… targets overschrijden betekent geld inleveren!

Bij de eindopdracht van deze outdoor managementgame kan geïnvesteerd worden in het behalen van een teamtarget (vergelijk: afdelingstarget) én in een overalltarget (vergelijk: organisatiedoelen). Waar zal men in investeren, wat levert het meeste op; het eigen belang dienen of dat van alle anderen samen? Na afloop van het programma bespreken de trainers het team-functioneren na. Dit uiteraard tegen het licht van het behaalde resultaat.

Er wordt een spiegel voorgehouden over de wijze waarop dit (bedrijfs)resultaat tot stand is gekomen en hoe men heeft gehandeld. Hoe verhouden samenwerking (samen het beste resultaat) en competitie (ons team het beste resultaat) zich tot het gedrag, de beloning en het klantbelang in de dagelijkse werksituatie?

 

Thema’s

De Efficiency Game is geschikt als leerzame teambuilding bij de volgende thema’s:

  • groepsprocessen en Kolb leren
  • teamdenken versus organisatiedenken
  • eigen verantwoordelijkheid
  • werken aan één gemeenschappelijk doel
  • return on investments
  • synergie

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona