Deze activiteit is coronaproof!

Bij deze bijzondere actieve werkvorm gaan de deelnemers zelf lassen. Er zijn verschillende varianten mogelijk van dit teambuildingprogramma, bijvoorbeeld het maken van een stoer kunstwerk van ijzer. De teams gaan op pad met het kunstwerk met als doel om het daadwerkelijk te verkopen. Nog interessanter wordt het als één team het magazijn in beheer krijgt voor de rest van de teams, waarbij alle teams de opdracht hebben om zoveel mogelijk winst te maken. Kunnen de deelnemers een goed ‘staaltje’ werk laten zien?

Een andere veel gebruikte vorm van teambuilding is lassen als kick-off van een verandertraject. Elke deelnemer last een boodschap op een ‘tegel’, die onderdeel gaat vormen van een groot kunstwerk. Door het kunstwerk op een centrale plek te plaatsen, zien de deelnemers regelmatig welk gedrag zij zichzelf toewensen om leuker en effectiever samen te werken.

Een prima vorm van leerzame teambuilding voor thema’s als:

  • ondernemerschap
  • accountmanagement
  • verkooptechnieken
  • lef
  • ver-anderen gaat over dichtbij-mij
  • bewustwording

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona