Creatieve werkvormen zijn een zeer bijzondere manier van ervaringsleren. Outing Holland heeft een divers palet aan actieve werkvormen die zeer doeltreffend zijn in te zetten om op een leuke en leerzame manier met collega’s daadwerkelijk te creëren. Uiteraard worden alle creatieve werkvormen nabesproken door onze trainers en teamcoaches.

In een populaire variant als teambuildingactiviteit gaan de deelnemers in teams of afdelingen gemeenschappelijke schilderijen maken. Na de schetsronde kiest het team een finaal ontwerp. Een variant is om in bijvoorbeeld drie losse groepen te werken aan een drieluik aan schilderijen: de schilderijen dienen naadloos op elkaar aan te sluiten in termen van thematiek en kleurgebruik. De schilderijen, verspreid door de ruimte, mogen echter niet van hun plaats.

Voor al onze creatieve en leerzame teamuitjes geldt: je neemt er wat van mee! Naast schilderworkshops kan Outing Holland uiteenlopende creatieve werkvormen verzorgen, variërend van gipsmaskers maken, bouwen met kratten tot lassen. Voor meer informatie kijk ook op www.artncompany.nl

Art ’n Company is geschikt om als werkvorm in te zetten als de volgende thema`s spelen:

  • verbeelding en creatie
  • visie- en/of strategieontwikkeling
  • fusieproblematiek en reorganisatie

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen