Deze activiteit is coronaproof! Hoe? Klik hier.

Tijdens de GPS Sales Challenge krijgen teams de opdracht om zoveel mogelijk omzet te genereren of besparingen te vinden. De teams vinden deze bedragen in een begrensd gebied (een mooie bosrijke omgeving of stad) met behulp van GPS-apparatuur.

Geld en papier

Mogelijk is het zo dat de teams verschillende informatie gekregen hebben… En hoe om te gaan met overlappende regio’s? Wie lukt het om een optimale samenwerking op te zetten? Na afloop van het programma koppelt een teamcoach de resultaten terug, zowel op team- als organisatieniveau. Wij maken de effectiviteit van de samenwerking inzichtelijk in cijfers. Vervolgens start de teamcoach de dialoog in hoeverre de groepsprocessen tijdens deze managementgame herkenbaar zijn in de dagelijkse praktijk.

GPS Sales Challenge is als managementgame geschikt voor de volgende thema’s:

  • coöperatie versus competitie
  • informatie-uitwisseling
  • werken aan een gemeenschappelijk doel
  • synergie
Vertel me meer over die Challenge!

Benieuwd naar een praktijkvoorbeeld? Bekijk dan de casus van Rijkswaterstaat.
Logo klant Rijkswaterstaat

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona