Teambuilding is voor ons allereerst een doelstelling en daarna een activiteit. Leerzame teambuilding noemen we dat dus. Groepsactiviteiten waarbij de groep als geheel leert van een gezamenlijke ervaring. Er zijn vele verschillende teambuilding programma’s, die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.

Bij het samenstellen van een teambuildingsprogramma bepalen we samen met de opdrachtgever wat de er bereikt moet worden en wat de ideale balans is tussen leuk en leerzaam. Mocht je wens zijn om vooral ‘leuk te teambuilden’ dan ben je bij ons waarschijnlijk aan het verkeerde adres. Want samen karten, bowlen, lasergamen, abseilen, bonbons maken, pubquizen of steengrillen kunnen zeker nuttige vormen van teambuilding zijn, maar je leert er niet echt iets van.

Mogelijke werkvormen

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Populaire werkvormen