Naast dat we graag ervaringsgericht werken, gebruiken we ook steeds vaker foto en film ter ondersteuning van onze programma’s. In de afgelopen jaren hebben we een enorme database van filmmateriaal opgebouwd. We hebben een schat aan mooie en indrukwekkende beelden, fragmenten, dialogen en meer filmische kroonjuwelen.

Diverse programma’s

Ook hebben we uiteenlopende programma’s ontwikkeld waarbij films een centrale rol spelen. Hierbij kijken we vooral naar het onderliggende systeem, de archetypes en sub-persoonlijkheden en natuurlijk ‘De reis van de held’ (van Joseph Campbell).

Hoe werkt het filmhuis?

Ons Filmhuis-programma is een krachtige broedplaats waar films, documentaires, filmfragmenten en ander bewegend beeld denkramen zijn die persoonlijke kijkvensters open zetten. Het Filmhuis begint vaak al met de ‘Filmthuis-kijkopdracht’. Deelnemers krijgen vooraf doelgericht een film toegestuurd die ze ter voorbereiding bekijken met behulp van enkele ‘kijkvragen’. Het  begint dus al thuis op de bank.

Welke films draaien er in jouw Filmhuisprogramma?

We denken graag mee. We beschikken over diverse filmische programma’s, met elk hun eigen thema. Wat te denken van de volgende filmische programma’s:

filmposter 12 angry men12 angry man
onder andere over veranderen

Filmposter Captain FantasticCaptain Fantastic
onder andere over ingroup/outgroup dynamiek
Filmposter Apollo 13Apollo 13
onder andere over leiderschap
Filmposter As it is in heavenAs it is in heaven
onder andere over kwetsbaarheid en veel meer
Filmposter the matrixThe Matrix
onder andere over ‘de reis van de held’
Filmposter InvictusInvictus
onder andere over verbinden, het leiderschap en de teamontwikkeling
Filmposter Eye in the skyEye in the sky
onder andere over belangen en besluitvorming

Filmposter Good Will HuntingGood Will Hunting
onder andere over persoonlijke ontwikkeling

Kijk ook eens op ons eigen YouTube kanaal voor meer informatie.

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona