Deze activiteit is coronaproof!

Trainingstoren als werkvorm

Outing Holland organiseert op veel locaties in zowel binnen- als buitenland teambuildingsactiviteiten. Onze werkvormen tref je vaak op unieke locaties en soms op niet alledaagse plekken aan. Onze teambuilding programma’s op het gebied van leiderschap, samenwerking (onder druk), coaching en communicatie kunnen ook worden uitgevoerd op en rondom Europa’s hoogste trainingstoren: leerzame teambuilding op hoogte!

Aan al onze programma’s kan iedereen meedoen en spelen fysieke uitdagingen geen cruciale rol, dus ook op deze locatie blijft gewaarborgd dat iedereen een bijdrage kan leveren. Deelnemers moeten naar boven, maar ook op de grond dienen er taken vervuld te worden. Uiteraard wordt de veiligheid goed in de gaten gehouden en werken wij met speciaal opgeleide begeleiders in en rondom deze trainingstoren van 22 meter hoogte. Daarnaast zal onze teamcoach de activiteiten nabespreken en de groepsprocessen evalueren.

De trainingstoren is de enige toren die uitzicht en inzicht combineert. Goed inzetbaar bijvoorbeeld bij onderstaande thema’s:

  • werken onder druk
  • leidinggeven op afstand
  • overzicht houden en communicatie
  • moed, lef & durf
  • samenwerken op afstand
  • communicatie met lange lijnen.

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona