Deze activiteit is coronaproof!

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Blijvend werken aan teamontwikkeling om samen te groeien. Building Better Teams is voor teams die graag regelmatig kort onderhoud plegen in plaats van ingrijpende trajecten.

Gemotiveerde teamleden die elkaar constructief feedback geven. Duidelijke en inzichtelijke groepsprocessen, begeleid door een teamcoach. Het Team Service Contract bouwt standaard momenten in waarop aandacht is voor teamontwikkeling. Het team neemt proactief de verantwoordelijkheid voor persoonlijke en teamontwikkeling.

Na een intake met alle teamleden en een startsessie van een dag kiezen we samen passende interventies, o.a. met actieve werkvormen, teamcoaching, theorie als het moet en on the job als het kan! Afwisselend op locatie of via de nieuwe media. Een leidraad voor teamontwikkeling wordt opgesteld, die steeds aangepast wordt aan het hier en nu.

Building Better Teams is uitermate goed in te zetten voor teams die:

  • niet ziek zijn maar wel beter willen worden;
  • zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor hun teamontwikkeling;
  • blijvend willen verbeteren in onderlinge samenwerking, communicatie en feedback;
  • teamleiders hebben die graag met hun team samen willen leren en ontwikkelen.

Neem contact op Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona