Veel van onze werkvormen zijn bedoeld voor teams, afdelingen of grotere organisaties, maar we hebben ook programma’s en activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling wil overigens niet zeggen dat je bij deze werkvormen solo opereert. Meestal gaan wij met persoonlijke leerdoelen aan de slag in een groep. Deelnemers krijgen dan feedback van collega’s of mede-trainees, uiteraard onder begeleiding van een van onze ervaren trainers/ coaches. Bij een enkele werkvorm, zoals Leerling in leiderschap, word je juist weer wel teruggeworpen op jezelf en moet je helemaal alleen een aantal individuele uitdagingen aangaan.

Overigens worden wij – als specialisten in ervarend leren – juist ook voor deze programma’s geregeld benaderd door trainingsbureau’s en opleidingsinstituten om in cocreatie mooie werkvormen en programma’s die ‘raken en er toe doen’ te ontwikkelen.

Mogelijke werkvormen

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! Wij geloven erin dat ervaring leert. Dat wil zeggen dat het‚ letterlijk en figuurlijk‚ in beweging brengen van mensen een effectieve manier is om te leren.

We ondersteunen opdrachtgevers bij de ontwikkeling en uitvoering van leer- en ontwikkeltrajecten met behulp van diverse ervaringsgerichte, actieve werkvormen, managementgames en outdooroefeningen.

Outing Holland scoort een 9,4 uit 10 op basis van 14 beoordelingen
Populaire werkvormen