Vitaliteit en Bevlogenheid in 1 dag!

Wij zijn ervan overtuigd dat vitaliteit en bevlogenheid bij medewerkers zorgt voor meer plezier op de werkvloer. En vanaf nu hebben we een programma die je daarbij kan helpen.

ProgrammaVitaliteit en bevlogenheid van een young talent

Om actief met het thema vitaliteit & bevlogenheid aan de slag te gaan, verzorgen wij een energiek programma waarbij jij en je team in 1 dag interactief ontdekt wat voor jou op dit gebied belangrijk is.

Praktische oefeningen, direct toepasbare tips, inspirerende filmpjes, theoretische kennisdeling en persoonlijke ontdekkingen kenmerken de dag.

Thema’s

Tijdens de dag komen diverse thema’s aan bod. Een greep uit de thema’s:

  • ontdek onder andere jouw energiebronnen & energiegevers en die van je collega’s.
  • ga aan de slag met de drie niveaus waarop je job crafting kunt toepassen, zodat jouw huidige baan je (nog) meer energie zal geven.
  • ontdek wat er nodig is voor jou en je collega’s om van werkstress naar werkplezier te bewegen.

Een ding is zeker: je gaat energiek en met een scala aan concrete handvatten naar huis!

Ook online mogelijk

Online- en thuiswerken is niet meer weg te denken. Dat online vergaderen meer energie kost dan een reguliere vergadering is inmiddels ook geen nieuws meer. Juist daarom is het belangrijk aandacht te besteden aan je vitaliteit en bevlogenheid. In de online variant van dit programma, vullen we jouw rugzak om energiek en bevlogen te blijven en ga je met meer energie naar je volgende zoom-meeting.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met onze bevlogen collega’s Timo of Sabine.

 

Neem contact op met één van onze experts Bel ons

Outing Holland

Bij Outing Holland leer je door te doen! We geloven er in dat ervaring leert. Dat het letterlijk en figuurlijk in bewering brengen van mensen een effectieve manier is om te leren. We helpen organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van leer- en ontwikkeltrajecten door gebruik te maken van diverse actieve werkvormen, management games en outdoor oefeningen.

Outing Holland scoort een 9,3 uit 10 op basis van 17 beoordelingen
Verbinden tijdens corona